Bent u op zoek naar ICT dienstverlening voor uw MKB bedrijf
of uw nonprofit organisatie?

Wilt u overstappen of een second opinion? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben sinds 1996 ervaring in het verzorgen van de complete kantoorautomatisering voor organisaties van 2 tot 500 werkplekken. Wij leveren ICT diensten binnen verschillende branches en sectoren en zetten onze jarenlange ervaring graag in voor uw bedrijf.
Onze dienstverlening is gericht op het voorkomen in plaats van verhelpen van problemen zodat u zich zorgeloos kunt concentreren op uw eigen werk.

Onze ICT diensten

Waarom VBVB?

ICT moet gewoon werken en het liefst zo simpel, effectief, flexibel maar ook zo veilig èn goedkoop mogelijk. Kunt u daar binnen uw organisatie helemaal zelf voor zorgen?  Of heeft u al een ICT partner waar u volledig tevreden mee bent? In dat geval heeft u ons niet nodig.
In alle andere gevallen drinken wij graag eens een kopje koffie met u. Het vlekkeloos laten verlopen van automatisering is namelijk onze expertise en wij zetten erop in om dat zodanig te doen dat u en uw medewerkers daar de vruchten van plukken.
Wij houden van korte lijnen, heldere communicatie en persoonlijk contact. Samen komen we tot de beste oplossing voor uw organisatie.

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederi Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Onze klanten

Wij bedienen sinds 1996 klanten in de gehele Randstad en uit verschillende branches. Aanvankelijk vonden wij onze klanten veelal in culturele instellingen en non-profitorganisaties. In de loop der jaren werden wij ook steeds meer in andere sectoren actief: horeca, industrie, zakelijke dienstverlening en de detailhandel. Van wereldberoemd tot onbekend en van groot tot klein: alle ondernemingen zijn bij ons welkom en kunnen zich bij ons thuisvoelen. Een kleine greep uit onze trouwe klantenkring:

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector.