Al onze data bevindt zich in een datacenter in Nederland. Wel zo'n veilig gevoel.

accountview online

Accountview Online

Uw boekhouding in de Cloud

Voor elke ondernemer die zijn boekhouding of financiële administratie wil automatiseren, is er AccountView. VBVB ICT kan u helpen om Accountview online te gaan gebruiken. Dan draait het pakket dus niet meer lokaal op uw computer, maar kunt u de software via internet vanaf iedere willekeurig lokatie benaderen. Met AccountView Online bent u dan helemaal in de wolken!

AccountView, het meest gebruiksvriendelijke boekhoudpakket

Of u nu een kleine zelfstandige bent, een MKB bedrijf met meerdere medewerkers of een grotere organisatie; AccountView is geschikt voor voor alle ondernemingen. Daarnaast is het pakket geschikt voor verenigingen en stichtingen. Met AccountView heeft u altijd eenvoudig en snel inzicht in uw financiële situatie.
Bent u al een AccountView gebruiker of wilt u in de toekomst graag AccountView gaan gebruiken? Wij kunnen u helpen om dit online te gaan doen. U kunt dit als losse dienst afnemen of als Add-on bij een Online Werkplek (MKB in de wolken account).

Wat kost AccountView Online?

AccountView Online als add-on bij uw MKB in de wolken account kost € 10,15 per gebruiker, per maand. Als losse Clouddienst betaalt u € 25,45 per maand voor de eerste gebruiker. Voor elke volgende gebruiker kost het € 20,35 per maand. Wij rekenen eenmalige setup kosten van € 50,-
In beide gevallen heeft u wel een licentie voor AccountView nodig. Indien u deze nog niet heeft, adviseren u om deze aan te schaffen bij Databas, een AccountView expert waar wij tot volle tevredenheid mee samenwerken. Zij kunnen u tevens inhoudelijk adviseren en met u meedenken. Databas ondersteunt ook controllers en CFO’s bij het optimaliseren van financieel administratieve processen.

Met AccountView Online hebben wij een weer nieuwe stap gemaakt naar het volledig automatiseren van onze financiële zaken. De gerealiseerde koppeling met onze overige systemen heeft ervoor gezorgd dat wij heel veel tijd besparen, onder andere door automatische boekingen.

Meer over de Cloud Computing diensten van VBVB?

Referenties

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Sinds ik gebruik maak van Exchange in de wolken heb ik nooit meer rommelige mailboxen. Het zorgt ervoor dat al mijn mail synchroon loopt, maakt niet uit op welk apparaat ik mijn mail benader.

Brian Fernandes
De Waterkant
Eigenaar

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl