accountview online

Accountview Online

Uw boekhouding in de Cloud

Voor elke ondernemer die zijn boekhouding of financiële administratie wil automatiseren, is er AccountView. VBVB ICT kan u helpen om Accountview online te gaan gebruiken. Dan draait het pakket dus niet meer lokaal op uw computer, maar kunt u de software via internet vanaf iedere willekeurig lokatie benaderen. Met AccountView Online bent u dan helemaal in de wolken!

AccountView, het meest gebruiksvriendelijke boekhoudpakket

Of u nu een kleine zelfstandige bent, een MKB bedrijf met meerdere medewerkers of een grotere organisatie; AccountView is geschikt voor voor alle ondernemingen. Daarnaast is het pakket geschikt voor verenigingen en stichtingen. Met AccountView heeft u altijd eenvoudig en snel inzicht in uw financiële situatie.
Bent u al een AccountView gebruiker of wilt u in de toekomst graag AccountView gaan gebruiken? Wij kunnen u helpen om dit online te gaan doen. U kunt dit als losse dienst afnemen of als Add-on bij een Online Werkplek (MKB in de wolken account).

Wat kost AccountView Online?

AccountView Online als add-on bij uw MKB in de wolken account kost € 9,95 per gebruiker, per maand. Als losse Cloud dienst betaalt u € 24,95 per maand voor de eerste gebruiker. Voor elke volgende gebruiker kost het € 19.95 per maand. Wij rekenen eenmalige setup kosten van € 50,-
In beide gevallen heeft u wel een licentie voor AccountView nodig. Indien u deze nog niet heeft, adviseren u om deze aan te schaffen bij Databas, een AccountView expert waar wij tot volle tevredenheid mee samenwerken. Zij kunnen u tevens inhoudelijk adviseren en met u meedenken. Databas ondersteunt ook controllers en CFO’s bij het optimaliseren van financieel administratieve processen.

Met AccountView Online hebben wij een weer nieuwe stap gemaakt naar het volledig automatiseren van onze financiële zaken. De gerealiseerde koppeling met onze overige systemen heeft ervoor gezorgd dat wij heel veel tijd besparen, onder andere door automatische boekingen.

Meer over de Cloud Computing diensten van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederi Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Al onze diensten

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl