adobe resellerAdobe Creative Cloud: VBVB helpt u er graag mee

Als officiële Certified Reseller van de Adobe software kunnen wij u helpen met het aanschaffen en het beheren van al uw licenties. Sinds begin 2015 heeft Adobe al haar bestaande en nieuwe softwarepakketten samengevoegd in de Cloud. Wat voorheen bekend stond als Creative Suite heet nu dan ook Creative Cloud.
Het onderbrengen van de de software in de Cloud betekent wel dat deze producten voortaan alleen nog maar online aangeschaft kunnen worden. Bovendien is de licentiestructuur veranderd: de software is uitsluitend nog verkrijgbaar in de vorm van een abonnement. Verder kunt u dit voortaan het best doen via een officiële reseller omdat het bestellen en beheren alleen nog kan via de officiële Portal van Adobe.

Met de Creative Cloud heeft u altijd beschikking over de nieuwste versies en snufjes!

Wij kunnen u als officiële reseller aanmelden voor deze portal. U kunt dan het aanschaffen en het beheer van uw licenties zelf doen in de portal of aan ons uitbesteden. Dit geldt ook voor de varianten Educational en Non Profit.

Meer weten over de overige ICT Diensten van VBVB?

adobe creative cloudAdobe Certified Reseller

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederi Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Al onze diensten

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl