Toen onze start-up als een dolle begon te groeien wist ik: nu moeten we een professionele ict partner in de arm nemen

adobe resellerAdobe Creative Cloud: VBVB helpt u er graag mee

Als officiële Certified Reseller van de Adobe software kunnen wij u helpen met het aanschaffen en het beheren van al uw licenties. Sinds begin 2015 heeft Adobe al haar bestaande en nieuwe softwarepakketten samengevoegd in de Cloud. Wat voorheen bekend stond als Creative Suite heet nu dan ook Adobe Creative Cloud.
Het onderbrengen van de de software in de Cloud betekent wel dat deze producten voortaan alleen nog maar online aangeschaft kunnen worden. Bovendien is de licentiestructuur veranderd: de software is uitsluitend nog verkrijgbaar in de vorm van een abonnement. Verder kunt u dit voortaan het best doen via een officiële reseller. Dit omdat het bestellen en beheren alleen nog kan via de officiële Portal van Adobe. Tegenwoordig zijn de Creative Cloud apps ook beschikbaar voor mobiele apparaten en volledig integreerbaar met uw desktop.

Met de Adobe Creative Cloud heeft u altijd beschikking over de nieuwste versies en snufjes!

Wij kunnen u als officiële reseller aanmelden voor deze portal. U kunt dan het aanschaffen en het beheer van uw licenties zelf doen in de portal of aan ons uitbesteden. Dit geldt ook voor de varianten Educational en Non Profit.

Referenties

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl