Als advocaat wil je niet bezig zijn met het beveiligen van je bestanden maar het moet wel goed geregeld zijn

backup & recoveryBackup & Recovery Service van VBVB: nooit meer verloren data

De afhankelijkheid van ICT neemt bij nagenoeg alle organisaties alleen maar toe. Een goede backup en herstel strategie is dan ook belangrijker dan ooit. VBVB introduceert daarom Managed Backup & Recovery. een dienst die extra veiligheid levert, waardoor u nooit meer data kunt verliezen. Iets voor u?

Een goede Backup en Recovery Service is noodzakelijk voor elke serieuze organisatie. Zeker ook voor uw data die zich in de Cloud bevindt.

Managed Backup & Recovery

Managed Backup & Recovery is af te nemen voor een vast bedrag per server per maand. Het werkt op basis van Remote Backup Manager (Computer Associates ARCserve® D2D) en is een disk to disk backup oplossing. Een innovatieve web interface maakt het beschermen en herstellen van uw bedrijfskritische bestanden een fluitje van een cent. Onze oplossing vereist voldoende beschikbare lokale opslag op een Microsoft Windows server of een ondersteund Network Attached Storage (NAS) apparaat.
Indien gewenst is het mogelijk om uw data te repliceren naar ons datacenter zodat u in geval van brand, diefstal of waterschade altijd verzekerd bent dat uw data nog beschikbaar is. De replicatie-optie is inclusief het gebruik van een leenserver indien uw eigen hardware niet meer functioneert.

Meer ICT Security diensten van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederiq Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl