Al onze data bevindt zich in een datacenter in Nederland. Wel zo'n veilig gevoel.

cloud computing mkb

Cloud computing voor MKB bedrijven

Standaard oplossing of maatwerk?

Cloud Computing voor het MKB is een van onze specialiteiten. Wij bieden standaard Cloud diensten maar ook geheel op maat gemaakte oplossingen. Wat past het beste bij uw organisatie?
Voor MKB-ers zijn er tal van mogelijkheden om gebruik te maken van Cloud Computing. Men kan zijn gehele kantoorautomatisering virtualiseren of slechts delen daarvan, door losse cloud diensten af te nemen. Er bestaan hele goede standaard Cloud oplossingen, maar volledig maatwerk kan ook.
De gemeenschappelijke deler van alle Cloud Computing diensten van VBVB is dat de gebruikte software en de data van bedrijven niet meer fysiek op de eigen computers en servers staan, maar dat die zich bevinden in datacenters. Als gebruiker krijg je dan toegang tot je virtuele kantooromgeving en data via internet door middel van een beveiligde inlogcode.

Wij vonden het best eng om naar de Cloud te gaan maar de migratie werd in een aantal fasen opgedeeld waardoor het uiteindelijk zeer behapbaar was.

Cloud computing geleidelijk implementeren

De Cloud is de toekomst, maar als een kip zonder kop je netwerk in de wolken brengen is niet zonder risico’s.
VBVB pakt een migratie naar de Cloud daarom graag stap voor stap aan. Met heldere communicatie, een duidelijk plan en een geleidelijke overgang kunt u met een gerust hart met uw organisatie naar de Cloud.

De voordelen van Cloud Computing:

 •  Plaats, tijd en hardware onafhankelijk werken
 •  Kosten en tijd besparen
 •  Betalen naar daadwerkelijk gebruik
 •  100% beheerd en beveiligd door profs
 •  Geen investeringen in nieuwe hardware
 •  Een bereikbare Servicedesk voor support

Cloud Computing van VBVB is veilig:

 •  24/7 monitoring van uw omgeving
 •  Dagelijkse back-up van uw gegevens
 •  Software altijd up-to-date
 •  Servers bevinden zich in state of the art datacenter
 •  Onze cloud omgeving is volledig redundant uitgevoerd
 •  Keiharde garanties op veiligheid en continuïteit

Meer over Cloud Computing?

Referenties

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Sinds ik gebruik maak van Exchange in de wolken heb ik nooit meer rommelige mailboxen. Het zorgt ervoor dat al mijn mail synchroon loopt, maakt niet uit op welk apparaat ik mijn mail benader.

Brian Fernandes
De Waterkant
Eigenaar

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl