Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Cloud Computing voor het MKB

Cloud computing, online werken, het nieuwe werken, hosted werkplekken, hosted desktops, werken in de cloud, ASP, managed werkplekken en ga zo nog maar even door. Allemaal termen en begrippen waarmee uiteindelijk hetzelfde bedoeld wordt: een vorm van IT waarbij de toepassingen als dienst worden afgenomen zonder dat de afnemer in eigen servers of software hoeft te investeren.
Vrijwel iedereen maakt al op een of andere wijze gebruik van cloud diensten. Goede voorbeelden hiervan zijn: online boekhouden, online salarisadministratie, webmail en natuurlijk online bankieren.

Cloud Computing voor het MKB

Voor MKB-ers zijn er tal van mogelijkheden om gebruik te maken van Cloud Computing. Men kan zijn gehele kantoorautomatisering virtualiseren of slechts delen daarvan, door losse cloud diensten af te nemen. Er bestaan hele goede standaard Cloud oplossingen, maar volledig maatwerk kan ook.

De gemeenschappelijke deler van alle Cloud Computing diensten van VBVB is dat de gebruikte software en de data van bedrijven  niet meer fysiek op de eigen computers en servers staan, maar dat die zich bevinden in datacenters. Als gebruiker krijg je dan toegang tot je virtuele kantooromgeving en data via internet door middel van een beveiligde inlogcode.

Cloud Computing ook voor kleine MKB-ers aantrekkelijk

Voor VBVB ICT is ‘MKB in de wolken’ een perfecte manier om Cloud Computing toegankelijk te maken voor kleine bedrijven. Die op deze wijze de mogelijkheid krijgen om een volledig door professionals beheerde en beveiligde kantooromgeving in de Cloud te hebben. Iets wat voorheen voor veel kleinere bedrijven gewoon te duur was. Bent u een kleine MKB-er en wilt u weten of MKB in de wolken iets voor uw bedrijf is? Klik dan hier om naar de website van MKB in de wolken te gaan.

Cloud Computing van VBVB is veilig

Cloud Computing van VBVB betekent dat uw kantooromgeving constant in de gaten wordt gehouden door onze medewerkers en dat u altijd up to date bent als het gaat om bijvoorbeeld anti-virus en anti-spam. Bovendien wordt er dagelijks een back-up gemaakt van uw gegevens.

Uw kantooromgeving draait op onze servers die zich bevinden in een supersnel en betrouwbaar datacenter van XS4ALL. In Nederland dus. Dit datacenter is ISO gecertificeerd, draait op state of the art technologie, duurzame stroom en ga zo nog maar even door. De datacenters van Xs4all behoren tot de beste en modernste ter wereld. Een betere of veiligere plek voor uw data bestaat op dit moment niet.

Bovendien is de VBVB Cloud omgeving redundant uitgevoerd en wordt met high end HP hardware samengesteld. Hierbij worden meerdere servers samen tot één cluster samengevoegd. Bij uitval van één van deze servers worden uitgevallen taken verdeeld over de overgebleven servers. De beschikbaarheid van de Cloud infrastructuur is dus hoog, omdat de kans dat meerdere servers gelijktijdig uitvallen zeer klein is. Wij schromen dan ook niet om u keiharde garanties te geven op veiligheid en continuïteit die wij vastleggen in onze SLA (Service Level Agreement)

cloud computing

 

De Cloud diensten van VBVB voor u op een rijtje:

 Private Cloud Servers Uw Eigen Cloud server, helemaal op maat voor u ingericht.
 Online werkplekken Cloud computing voor kleinere MKB-ers.
  Hosted back-up & Recovery Altijd een up to date back-up en herstel mogelijkheden voor verloren bestanden.
  Hosted Anti Spam Uw mail komt pas op uw server terrecht nadat wij die geschoond hebben van spam en virussen.
  AccountView Online De  meest complete online boekhoud oplossing van dit moment.
  Teambox De VBVB variant van Dropbox.

 

Neem contact met mij op!

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief