Wij zijn niet zo van de dure auto's We pakken liever de fiets Of reizen met het OV

It dienstverlening DeLaMar

Met VBVB gratis naar #niksteverbergen

We doen weer eens een Tombolaatje, gewoon omdat we dat zo leuk vinden. Deze keer kunt u twee kaartjes winnen voor de voorstelling #niksteverbergen van De Verleiders in het DeLaMar Theater.

We hebben voor deze voorstelling gekozen omdat het DeLaMar zo’n fijne klant van ons is en omdat we vinden dat het thema van de voorstelling wel aansluit bij een ICT bedrijf: Big data en de gevolgen daarvan voor de privacy van gewone mensen. Bekijk hier de trailer.

Lijkt het u leuk om te gaan? Doe dan mee en begin maar vast met duimen! We verloten 5 setjes van 2 kaarten voor de voorstelling van zaterdag 22 juni om 20:30 uur. Let hier wel even goed op, en doet u alstublieft alleen mee als u ook echt kunt gaan!

Meedoen is simpel: stuur een mailtje naar tombola@vbvb.nl. Doe het wel voor donderdag 6 juni, want dan trekken we de winnende lootjes. Veel succes!

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.