Wij zijn niet zo van de dure auto's We pakken liever de fiets Of reizen met het OV

ICT Rotterdam Ed van der elskenTombola! Gratis naar Ed van der Elsken in het Nederlands Fotomuseum

Onze klant het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam waakt over het Nederlands fotografisch erfgoed en maakt dit toegankelijk voor het publiek. Zo ook de collectie van de Amsterdamse fotograaf en filmer Ed van der Elsken (1925-1990). Het museum redde de collectie van de schimmeldood waardoor bezoekers er nu van kunnen genieten tijdens de tentoonstelling ‘Lust for Life’.

Onze ‘Lust for Tombola’s’ deed ons beslissen om een aantal kaarten aan te schaffen en die onder onze relaties te verloten. 10 x 2 stuks om precies te zijn.

Dus: wilt u graag naar Rotterdam voor een mooie dag in dit prachtige museum met deze fantastische tentoonstelling? Aarzel dan niet, mail naar tombola@vbvb.nl en begin maar vast te duimen, want u zou zomaar twee kaartjes kunnen winnen! Doe dit wel vóór vrijdag 14 september aanstaande want dan trekken we de winnende lootjes. Succes!

Oh ja: bent u in het bezit van een museumjaarkaart? Dan is een bezoek aan het Nederlands Fotomuseum sowieso gratis: gewoon gaan!

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.