Al onze data bevindt zich in een datacenter in Nederland. Wel zo'n veilig gevoel.

file hosting service mkbFile Hosting Service van VBVB

Uw bestanden in de Cloud

Teambox is onze eigen variant van Dropbox: U krijgt 10 gig opslag in de cloud voor € 7,90 per gebruiker per maand. Iets voor u?

De File Hosting service van VBVB heet Teambox

Teambox, powered by ownCloud, is een file hosting service die gebruikers in staat stelt om bestanden op te slaan in de Cloud. Deze bestanden kunnen vervolgens worden benaderd via internet vanaf een andere computer, tablet of smartphone door dezelfde gebruiker of eventueel door andere gebruikers. U heeft de volledige controle wie uw bestanden mogen inzien.

Wanneer gebruikt u teambox:

  • Om uw files veilig op te slaan
  • Om files te delen met externe medewerkers
  • Omdat u vaak extern werkt
  • Omdat u controle houdt over wie uw files inzien
  • Om gezamenlijk te werken aan een project
  • Omdat u geen fileserver heeft
  • Omdat u te weinig opslag op uw tablet heeft

Referenties

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Sinds ik gebruik maak van Exchange in de wolken heb ik nooit meer rommelige mailboxen. Het zorgt ervoor dat al mijn mail synchroon loopt, maakt niet uit op welk apparaat ik mijn mail benader.

Brian Fernandes
De Waterkant
Eigenaar

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl