Toen onze start-up als een dolle begon te groeien wist ik: nu moeten we een professionele ict partner in de arm nemen

Hardware Software & Licenties

Hardware Software & Licenties

VBVB beschikt over specialisten die getraind en gecertificeerd zijn in software licenties. Met een juist licentiebeleid kunt u wellicht de grootste voordelen behalen binnen uw ICT. Zowel direct in aanschaf of aanhuur als tijdens beheer. Samen met u bekijken we welke licentie het best bij uw bedrijfsvoering past. Daarbij speelt een belangrijke vraag: waar staat uw organisatie nu en waar wilt u naar toe?

VBVB wil graag ècht onafhankelijk advies kunnen geven en verbindt zich daarom niet exclusief aan hardware of software leveranciers.

Software en licenties

Onze medewerkers zijn getraind tot specialisten met betrekking tot de software van de volgende leveranciers: Microsoft, Apple, McAfee, Symantec, GFI, VMware, Citrix, Adobe, AccountView en Axxon.

Hardware

Het leveren van hardware is voor ons geen core business, maar een additionele dienstverlening. VBVB wil graag optimaal onafhankelijk blijven in ons advies. Daarom hebben wij geen vaste hardware leveranciers. Uiteraard hebben we wel goede relaties met hardware leveranciers zoals bijvoorbeeld HP en Dell. We zijn alleen geen dedicated verkopers van specifieke merken.

Licentie nulmeting

Indien gewenst kunnen wij voor u een licentienulmeting uitvoeren. Daarbij wordt in een duidelijke rapportage aangegeven welke licenties er zijn en hoe deze worden gebruikt. Uiteraard worden alle mogelijke verbeteringen geadviseerd. Deze nulmeting geeft u de zekerheid dat u alleen betaalt voor wat u gebruikt en dat u toch volgens de geldende regels aan het werk bent.

Meer weten over de overige ICT Diensten van VBVB?

hardware software licenties amsterdam

Hardware, Software en Licenties

Referenties

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl