Sponsorcontract met F.I.T. verlengd

Dict bedrijf amsterdame snel groeiende hockeyclub FIT in Amsterdam Noord heeft in VBVB een vaste sponsor gevonden. Al enige jaren voorziet VBVB de jongste jeugd, zodra ze hun eerste wedstrijden gaan spelen, van een clubshirt met daarop een VBVB logo. Ook dit jaar doen we dat weer. Zo hobbelen er weer ongeveer 80 nieuwe kleine hockeyers (m/v) met een VBVB logo over de velden in Noord-Holland.

Daarnaast sponsoren wij één specifiek team: de Jongens A1. Niet in de laatste plaats omdat Abel van Bemmel, de zoon van onze directeur Berend daarin speelt, maar ook omdat dit een team is dat in de Subtopklasse speelt. Een fantastische prestatie!

En nou maar hopen dat ze onze naam eer aan doen en dat ze de sterren van de hemel spelen dit seizoen. Hup F.I.T.!

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.