ICT is altijd in ontwikkeling. Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies.

Honing van Beelease

honing beelease

Het gaat slecht met de bijenpopulatie. Daarom least VBVB al een aantal jaren een bijenvolk bij de organisatie Stichting Beelease. De VBVB-bijtjes vliegen rond in Amsterdam Noord en wonen in een door ons gesponsorde bijenkast.

Als ze goede condities hebben gehad, resulteert dit natuurlijk in honing. En daar krijgen wij dan een tray-tje van. Onlangs ontvingen wij weer een aantal potjes met deze heerlijke honing en die geven we weg!

Houdt u ook zo van echte honing? Wip dan even bij ons langs op de Herengracht en claim uw potje! Wel handig als u eerst even mailt, dan weten van uw komst: lot@vbvb.nl

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.