Wij zijn niet zo van de dure auto's We pakken liever de fiets Of reizen met het OV

ICT bij de Hortus Botanicus AmsterdamHortus Botanicus Amsterdam kiest voor VBVB

Het is altijd leuk om weer te kunnen melden dat er een mooie organisatie voor VBVB heeft gekozen om voortaan de automatisering te gaan verzorgen. En de Hortus is natuurlijk (!) een prachtig voorbeeld hiervan.

Ooit begon de Hortus als medische kruidentuin ten behoeve van artsen en apothekers in de 17de eeuw.  Jawel de Hortus bestaat al sinds 1638! Aanvankelijk nog op een andere locatie, maar sinds 1682 op het huidige adres aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam.

Het is ondoenlijk om hier even snel de geschiedenis van de Hortus te beschrijven. Er is simpelweg teveel te vertellen. Maar wie zich er een klein beetje in verdiept, zal het met ons eens zijn: een van de meest opvallende historische plekken van ons land. Ze hebben bijzondere plantensoorten, bijzondere gebouwen en een zeer bijzondere geschiedenis.

Wij raden daarom iedereen aan om, voor zover u er nog niet geweest bent, eens een kijkje te gaan nemen. Klik hier voor de website van de Hortus.

Wij als VBVB gaan het beheer van de kantoorautomatisering op ons nemen en daar zijn we maar wat trots op. Wij hopen op een langdurige en vruchtbare samenwerking.

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.