anti spam

Anti Spam in de Cloud: VBVB Spamcontrol

VBVB levert een losse dienst om spam onder controle te houden: de VBVB Spamcontrol. Deze anti spam dienst zorgt ervoor dat het e-mailverkeer van onze klanten wordt gefilterd op spam, virussen en spyware. Dit filteren gebeurt op een van onze eigen machines, in plaats van op de mailserver van de klant zelf.

Voordelen van hosted anti spam

Allereerst verhoogt het de veiligheid bij de klant omdat alles wat slecht is reeds verwijderd is voordat het op de eigen server aankomt. Ook de inzet van een zogenaamde fallbackserver zorgt voor extra veiligheid en back-up van e-mails.
Het tweede voordeel is dat de mailserver van de klant daardoor veel minder belast wordt waardoor capaciteit wordt gespaard. Gemiddeld 90% van alle e-mails is spam, dus je kunt je voorstellen hoeveel de belasting van de eigen mailserver afneemt bij het gebruik van de VBVB Spamcontrol.

VBVB Spamcontrol: meer dan anti spam alleen! E-mailverkeer van onze klanten wordt gefilterd op spam, virussen en spyware, vóórdat het op de eigen mailserver terrecht komt.

Tenslotte blijven onze mailservers 5 dagen lang alle mail opvangen in geval van een internetstoring of een storing op de mailserver van de klant. Zo wordt het risico op verlies van belangrijke e-mails aanzienlijk verkleind. En door de uitgebreide logging mogelijkheden van deze dienst, kunnen we heel goed achteraf bekijken wat er met verwijderde mailtjes is gebeurd. Dus bij gevoel dat er mail is ‘verdwenen’ kunnen we achteraf nog veel nagaan.

Meer ICT Security diensten van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederi Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Al onze diensten

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl