Al onze data bevindt zich in een datacenter in Nederland. Wel zo'n veilig gevoel.

hosted exchange amsterdamHosted Exchange

Meer dan e-mail alleen

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2010. Naast normaal e-mailverkeer, biedt deze dienst de mogelijkheid om agenda’s, contactpersonen, notities en taken bij te houden. Bovendien kan dit alles gedeeld worden met anderen. Alle gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina. Daarnaast bestaat de mogelijkheid mobiele apparaten te koppelen aan de Hosted Exchange omgeving. Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken.

Hosted Exchange dat is gebruiksvriendelijke, gehoste e-mail met vele mogelijkheden en voor een zacht prijsje. Iets voor u?

 

Graag wijzen wij u erop dat het gebruik maken van Hosted Exchange een mooi startpunt kan zijn, mocht u willen migreren naar een Office of Microsoft 365 omgeving.

De voordelen van Cloud Computing van VBVB:

  • Plaats, tijd en hardware onafhankelijk
  • Kosten en tijd besparen
  • Betalen naar daadwerkelijk gebruik
  • 100% beheerd en beveiligd door profs
  • Geen investeringen in nieuwe hardware
  • Een bereikbare Servicedesk voor support

Referenties

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Sinds ik gebruik maak van Exchange in de wolken heb ik nooit meer rommelige mailboxen. Het zorgt ervoor dat al mijn mail synchroon loopt, maakt niet uit op welk apparaat ik mijn mail benader.

Brian Fernandes
De Waterkant
Eigenaar

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl