hosted voip voor het MKB

Hosted VoIP voor het MKB: Goedkoop maar zeer functioneel

VBVB kan u helpen met een Hosted VoIP oplossing, ook wel Managed Telefonie of Managed VoIP genoemd. Hosted VoIP is hét moderne alternatief voor een traditionele telefooncentrale en voor verreweg het grootste deel van de MKB-ers zal dit de meest ideale en kosten efficiënte oplossing zijn.

U hoeft bij deze VoIP variant niet te investeren in een eigen centrale, maar u maakt via internet gebruik van een webportal, uw ‘virtuele’ centrale, die u in de basis voorziet van alle functionaliteiten die u van een moderne telefooncentrale mag verwachten.

Het is voor ons zeer eenvoudig te berekenen of en in welke mate deze VoIP oplossing voor u de beste en voordeligste is. U kunt ons ook vragen een en ander voor u te berekenen op basis van uw telefoonrekeningen.

Overstappen op de Hosted VoIP centrale VBVB?

Overstappen op een van onze telefonie of internet oplossingen is zeer eenvoudig en verloopt probleemloos. Wij nemen u namelijk alle zorgen uit handen. Wij beginnen meestal met het overnemen van uw huidige contracten en laten u zodra deze aflopen, geruisloos overgaan op onze eigen service. Het gebruikersgemak en de persoonlijke service ontvangt u vanaf het moment dat u besluit met ons in zee te gaan.

Meer weten over de overige ICT diensten van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederiq Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl