Wij werken zelf met techniek maar ICT is toch echt een ander vakgebied.

ict consultancyICT Consultancy en Advies

Hoogwaardige ICT consultancy

Wij hebben de beste èn de leukste consultants die u helder, professioneel en persoonlijk advies geven over de mogelijke oplossingen voor uw bedrijf.
VBVB ICT Consultancy & Advies zorgt voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, organisatiestructuren en communicatie. We opereren hierbij op het snijvlak van organisatie en technologie. Ofwel: we overbruggen de kloof tussen management en IT.
Naast hoog opgeleide en ervaren sales consultants beschikt VBVB over de beste ICT consultants. Kenmerkend voor onze consultants is dat ze zowel specialist als generalist zijn. Ze hebben kennis op hun vakgebied en daarnaast van uw branche, uw organisatie en uw manier van werken. Met een vooraf gedefinieerde vraagstelling voorzien zij u vervolgens van een resultaatgericht en gedegen advies. Op die manier combineren zij vaktechnische, organisatorische en branchekarakteristieken zaken waardoor u ook echt iets aan het advies heeft.
Bij VBVB werken we op een standaard manier. Dat maakt de overdracht tussen de verschillende consultants makkelijk. Toch vinden we het van groot belang om niet steeds een ander persoon te sturen. En daarom krijgt u van ons altijd een vaste consultant. Dus zo blijft de opgedane kennis gewaarborgd en dat scheelt tijd!

Meer over de ICT dienstverlening van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederiq Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl