ict dienstverleningICT Dienstverlening voor elke MKB-er

ICT dienstverlening is onze ‘core business’. En dat is al zo sinds 1996. Sindsdien is er veel veranderd. De techniek snelt voort en de afhankelijkheid van ICT is steeds verder toegenomen.
Voor u betekent dit aan de ene kant vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Aan de andere kant wordt het steeds belangrijker om een perfect presterende ICT omgeving te hebben. Daarnaast een optimale afstemming op uw behoefte èn budget.
VBVB is de ICT dienstverlener van een flink aantal bedrijven en organisaties binnen de Randstad: van groot naar klein en uit verschillende branches en sectoren. Wij helpen u graag met het vinden van de ICT oplossing die het beste past bij uw organisatie.

Trage computers leiden tot irritatie. Downtime en dataverlies tot regelrechte schade.

ICT gewoon goed geregeld

Haperende computersystemen zijn de schrik van elke ondernemer. En terecht want het kost gewoon geld! Het belang van goede ICT dienstverlening is dus groot. Als u (gedeeltelijk) de kennis en/of de tijd mist om uw ICT zelf perfect te regelen, nemen wij die zorg graag van u over.
Daarbij gaan wij altijd uit van uw wensen, behoeften en budget. Samen zoeken we naar de optimale ICT oplossingen voor uw bedrijf. Wij zijn pas tevreden als uw ICT gewoon goed is geregeld!

De ICT dienstverlening van VBVB kenmerkt zich door:

  •  Zorgeloos ICT beheer voor een vaste prijs
  •  Altijd de modernste ICT oplossingen
  •  Goed bereikbare Servicedesk
  •  Strakke projectplanning
  •  Uw eigen ICT contactpersoon
  •  Eerlijk en onafhankelijk advies
  •  Hoog gekwalificeerde medewerkers
  •  Geen blabla maar no-nonsense

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederi Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Al onze diensten

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl