Wij werken zelf met techniek maar ICT is toch echt een ander vakgebied.

ict dienstverlening AmsterdamICT Dienstverlening voor elke MKB-er

ICT dienstverlening is onze ‘core business’. En dat is al zo sinds 1996. Sindsdien is er veel veranderd. De techniek snelt voort en de afhankelijkheid van ICT is steeds verder toegenomen.
Voor u betekent dit aan de ene kant vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Aan de andere kant wordt het steeds belangrijker om een perfect presterende ICT omgeving te hebben. Daarnaast een optimale afstemming op uw behoefte èn budget.
VBVB is de ICT dienstverlener van een flink aantal bedrijven en organisaties binnen de Randstad: van groot naar klein en uit verschillende branches en sectoren. Wij helpen u graag met het vinden van de ICT oplossing die het beste past bij uw organisatie.

Trage computers leiden tot irritatie. Downtime en dataverlies tot regelrechte schade.

ICT gewoon goed geregeld

Haperende computersystemen zijn de schrik van elke ondernemer. En terecht want het kost gewoon geld! Het belang van goede ICT dienstverlening is dus groot. Als u (gedeeltelijk) de kennis en/of de tijd mist om uw ICT zelf perfect te regelen, nemen wij die zorg graag van u over.
Daarbij gaan wij altijd uit van uw wensen, behoeften en budget. Samen zoeken we naar de optimale ICT oplossingen voor uw bedrijf. Wij zijn pas tevreden als uw ICT gewoon goed is geregeld!

De ICT dienstverlening van VBVB kenmerkt zich door:

  •  Zorgeloos ICT beheer voor een vaste prijs
  •  Altijd de modernste ICT oplossingen
  •  Goed bereikbare Servicedesk
  •  Strakke projectplanning
  •  Uw eigen ICT contactpersoon
  •  Eerlijk en onafhankelijk advies
  •  Hoog gekwalificeerde medewerkers
  •  Geen blabla maar no-nonsense

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederiq Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl