ICT is altijd in ontwikkeling. Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies.

Nieuwjaarsdonaties 2018

ict donatiesWe doen het elk jaar: geld doneren aan goede doelen in plaats van dure relatiegeschenken versturen. We kiezen dan 3 goede doelen uit die we graag willen steunen. Dit jaar hebben we gekozen voor de volgende organisaties:

Bits of Freedom: De Nederlandse organisatie die zich bezighoudt met digitale vrijheid en privacy op het internet. Zij organiseren onder andere jaarlijks de ‘Big Brother Award’. Een prijs speciaal bedoelt voor grove privacy schenders.

ACE: African Clean energy produceert een multifunctionele kookpot met grote voordelen, zowel voor de mens als voor het milieu. Hiermee kun je rookvrij koken maar ook basaal licht en energie krijgen voor bijvoorbeeld het opladen van je mobiele telefoon. VBVB doneert 11 van deze hypermoderne kookpotten aan het Lesotho Orphan Project.

Free Press Unlimited: Een organisatie die zich inzet voor persvrijheid en voor de veiligheid van journalisten. Zij doen dit door te werken aan de ontwikkeling van onafhankelijke media in conflictgebieden en repressieve landen. FPU opereert wereldwijd en is actief in 40 landen.

Namens deze drie doelen: bedankt!

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.