Wij werken zelf met techniek maar ICT is toch echt een ander vakgebied.

ICT Nulmeting

Het begin van verbetering en kostenbesparing

Bij het uitvoeren van een ICT nulmeting maken wij een soort “foto” van uw huidige ICT omgeving. Wij kijken hierbij uitgebreid naar de organisatie, apparatuur, software, applicaties, verbindingen, licenties en supportcontracten. Omdat wij gecertificeerde Microsoft licentiespecialisten in huis hebben, kunnen wij u uitstekend helpen om uw licenties in kaart en op orde te brengen. Vervolgens wordt al deze informatie door ons goed onder de loep genomen. Daarna kunnen wij u van een uitgebreid rapport in combinatie van een vrijblijvend advies voorzien.

Een inventarisering van uw huidige automatisering is een belangrijke eerste stap naar verbetering

 

Voor het uitvoeren van de ict nulmeting voor uw organisatie zijn wij, afhankelijk van de complexiteit en de grootte van uw organisatie, één tot vijf werkdagen bezig. Daarna hebben wij een goed beeld van uw omgeving. Kiest u hierna voor een servicecontract bij VBVB ICT, dan is de nulmeting geheel gratis!
VBVB heeft nu een actie waarbij wij een verkorte versie van de ICT nulmeting geheel gratis en vrijblijvend voor u kunnen doen. Met onze QuickScan kunnen wij u direct en optimaal adviseren. Als u nu belt over een nulmeting voeren wij een gratis QuickScan bij u uit!

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederiq Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl