ICT Nulmeting

Het begin van verbetering en kostenbesparing

Bij het uitvoeren van een ICT nulmeting maken wij een soort “foto” van uw huidige ICT omgeving. Wij kijken hierbij uitgebreid naar de organisatie, apparatuur, software, applicaties, verbindingen, licenties en supportcontracten. Omdat wij gecertificeerde Microsoft licentiespecialisten in huis hebben, kunnen wij u uitstekend helpen om uw licenties in kaart en op orde te brengen. Vervolgens wordt al deze informatie door ons goed onder de loep genomen. Daarna kunnen wij u van een uitgebreid rapport in combinatie van een vrijblijvend advies voorzien.

Een inventarisering van uw huidige automatisering is een belangrijke eerste stap naar verbetering

 

Voor het uitvoeren van de ict nulmeting voor uw organisatie zijn wij, afhankelijk van de complexiteit en de grootte van uw organisatie, één tot vijf werkdagen bezig. Daarna hebben wij een goed beeld van uw omgeving. Kiest u hierna voor een servicecontract bij VBVB ICT, dan is de nulmeting geheel gratis!
VBVB heeft nu een actie waarbij wij een verkorte versie van de ICT nulmeting geheel gratis en vrijblijvend voor u kunnen doen. Met onze QuickScan kunnen wij u direct en optimaal adviseren. Als u nu belt over een nulmeting voeren wij een gratis QuickScan bij u uit!

Meer over de ICT dienstverlening van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederi Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Al onze diensten

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl