Wij zijn niet zo van de dure auto's We pakken liever de fiets Of reizen met het OV

ict partners amsterdamICT Partners van VBVB

Bij VBVB hechten we grote waarde aan langdurige partnerships. Wij willen alleen topkwaliteit producten voor onze klanten. En daarom selecteren we onze ict partners dan ook zorgvuldig. Alleen organisaties met een minimale grote, een minimaal aantal jaar bestaansrecht en voldoende referenties, komen in aanmerking om leverancier of ict partner te worden bij VBVB. En daar houdt het niet op. Van onze kant willen wij tijd en energie steken in de relatie met onze toeleveranciers. Daarom worden onze medewerkers waar mogelijk gecertificeerd door onze leveranciers. Zo zijn we altijd technisch en op sales gebied op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

VBVB zoekt haar ict partners en leveranciers met zorg uit. Professionaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn daarbij belangrijke pijlers

microsoft gold partner

 Microsoft Gold/Silver Partner – Wij zijn gecertificeerd in de competenties: Gold Datacenter, Silver Midmarket Solution Provider en Silver Hosting.

HP Partner – Onze medewerkers hebben diverse producttrainingen bij HP gevolgd om u een zo goed mogelijk advies te kunnen bieden.

VMware Partner – VMware is wereldwijd marktleider in virtualisatieoplossingen. VBVB vertelt u graag meer over de mogelijkheden van deze software voor uw organisatie.

Citrix Partner – Citrix levert oplossingen op het gebied van server en applicatievirtualisatie, waarbij grote voordelen kunnen worden behaald op gebied van gemak, onderhoud en financiën.

Igel – IGEL Technology is één van de leidende fabrikanten van thin clients ter wereld. IGEL is zelfs nummer één in Europa in Linux-gebaseerde thin clients en sinds 2006 marktleider voor thin clients in Duitsland.

Kyocera – Kyocera Document Solutions levert geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland: zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals. Kyocera is niet alleen een partner, maar ook een zeer gewaardeerde klant van VBVB!

Adobe – Adobe is leverancier van de meest bekende grafische software ter wereld zoals bijvoorbeeld Photoshop. Als Certified Reseller kunnen wij u helpen om uw licenties aan te schaffen en te beheren.

Juniper – Juniper Networks is een fabrikant van high-end routing, switching en security oplossingen die innovatieve en schaalbare oplossingen biedt voor bereikbaarheid, hoge beschikbaarheid en veiligheid tegen zo laag mogelijke kosten.

Western Digital – Wij zijn Silver partner van Western Digital, een Amerikaanse producent van harde schijven. Zij zijn marktleider en ook onze preferred leverancier voor onze HDD en SSD storageoplossingen.

Axxon – geavanceerd videobewakingssysteem op basis van Open Licence: tot en met 16 camera’s is de software gratis! Bovendien kan dit system worden opgezet met gebruik van gewone IP camera’s.

Voiceworks – Voiceworks bedenkt, ontwikkelt en levert innovatieve communicatiemiddelen voor de zakelijke markt. Via Voiceworks leveren wij vaste en mobiele telefonie, VoIP en internetlijnen. Wij bieden deze diensten van Voiceworks aan onder onze handelsnaam Interbel.

Ozmo – Ozmo is leverancier van hosted VoIP centrales en meer. De VoIP centrales van Ozmo zijn geavanceerd, veilig en zeer betaalbaar. Bijzonder aan deze oplossingen is dat ze verregaande mogelijkheden bieden voor van integratie met uw eigen bedrijfssoftware.

Eagerly – Eagerly Internet is de ontwikkelaar en leverancier van geavanceerde software waarmee Narrow Casting een hele nieuwe dimensie krijgt. Met deze dienst is het mogelijk om tal van beeldschermen te voorzien van interactieve (web)content. Dit gaat dus veel verder dan een traditionele beeldkrant of tekst tv.

Unify – Unify verenigt netwerken, apparaten en applicaties tot één eenvoudig te gebruiken platform dat gebruikers in staat stelt effectief en flexibel te communiceren. Het resultaat is dat de manier van communiceren en samenwerken in een bedrijf ingrijpend wordt verbeterd.

Meer weten over VBVB?

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl