Als advocaat wil je niet bezig zijn met het beveiligen van je bestanden maar het moet wel goed geregeld zijn

ict security mkbICT Security

Zorg voor uw digitale veiligheid

ICT Security is een hot item. VBVB heeft tal van diensten en producten die de digitale veiligheid van uw organisatie kunnen verhogen.
En dat is geen overbodige luxe. Bijna dagelijks maken we mee dat organisaties slachtoffer zijn geworden van cybercriminaliteit. Soms is dat een vrij onschuldig virus, maar vaak is dat een stuk ernstiger. Het kan hoe dan ook leiden tot vervelende situaties en erger nog: tot grote schade!
Het is dus bepaald geen overbodige luxe om goed na te denken over de digitale veiligheid van uw organisatie. Advies op dit gebied en hulp van professionals zoals VBVB ICT kan u een hoop ellende besparen.

Een stagiair heeft bij ons een phishing e-mail geopend en dat heeft een hoop ellende veroorzaakt. Maar eerlijk gezegd had dat mij net zo goed kunnen overkomen.

ICT Security: voorkomen is beter dan genezen

Zoekt u een specialist voor de beveiliging van de technologische infrastructuur van uw bedrijf?
Met onze jarenlange ervaring met het inrichten en beheren van ICT omgevingen hebben wij de juiste kennis in huis om de risico’s te beoordelen en u daarin te adviseren en bijstaan.
Laat ons daarom een ICT Security Scan voor uit uitvoeren. Wij kunnen dan advies op maat geven, risico’s in kaart brengen en de mogelijke oplossingen voor u implementeren.

Meer over ICT Security van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederiq Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl