ICT oplossingen voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

ICT vacatures bij VBVB – zit er iets voor u tussen?

Bent u op zoek naar een baan in de ICT? Wij zijn op dit moment op zoek naar invulling van de volgende ict vacature:

 

Senior ICT Engineer – Cloud Focused (m/v)
(32-40 uur)

Een Senior Systeem Engineer bij VBVB is een ICT’er met kennis en ervaring op het gebied van ICT omgevingen in zowel de breedte als de diepte. Je hebt diepgaande kennis op het gebied van Microsoft Server, Office 365 en Cloud infrastructuur, en alles wat daar verder bij nodig is. Dit is een 3e-lijns functie waarbij het gaat om het ontwerpen en inrichten van de gehele gevirtualiseerde en/of cloud omgevingen van onze klanten. Daarnaast bied je ondersteuning aan de afdeling beheer bij het oplossen van moeilijke problemen.

 

Enthousiast over een van onze ICT vacatures? Reageer dan vandaag nog!

Heb je interesse in een van deze ict vacatures? Stuur dan je sollicitatie voorzien van je C.V. en motivatie naar: VBVB, t.a.v. Berend van Bemmel voor de Engineer functies. Per mail mag ook: berend@vbvb.nl.  Voor de overige functies stuur of mail je je sollicitatie t.a.v. Hubert Bol: hubert@vbvb.nl.

Let op: Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die persoonlijk worden ingediend. Sollicitaties via recruiters of werving & selectiebureau’s worden niet op prijs gesteld.

ict vacatures

 

Stage lopen?

Ook voor stages en BBL trajecten (MBO ICT Niveau 4) is ruimte bij VBVB. Mail hiervoor een korte brief met CV naar stage@vbvb.nl. Zorg ervoor dat duidelijk is wat de stageopdracht inhoudt, wat de aanvangsdatum en duur van de stage is. Wil je eerst meer informatie, bel dan even naar 020 – 42 33 288 en vraag naar Hubert Bol.

 

ict vacatures

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief