ICT oplossingen voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

ICT vacatures bij VBVB – zit er iets voor u tussen?

Bent u op zoek naar een baan in de ICT? Wij zijn op dit moment op zoek naar invulling van de volgende ict vacatures:

 

System Engineer (m/v)
(32-40 uur)

Als System Engineer geef je mede vorm aan de dienstverlening op het gebied van systeem- en netwerkbeheer en managed services. Je onderneemt in overleg met de andere System Engineers initiatieven voor de continue verbetering van de ICT-omgevingen van de klanten. Daarnaast ben je bij onze klanten verantwoordelijk voor het dagelijkse systeembeheer, de regelmatige controles van de servers, de installatie en configuratie van nieuwe servers, documentatie, het beheer rond IT-security en het installeren van patches. Je bent het ICT klankbord bij de klant. Ook treed je adviserend op naar het salesteam. Daarnaast ben je technisch verantwoordelijk en aanspreekpunt voor een klantencluster dat je samen met een team van System Engineers beheert.

 

Senior Netwerk Engineer (m/v)
(32-40 uur)

Een Senior Netwerk Engineer bij VBVB is een ICT’er met kennis en ervaring op het gebied van netwerken, internet en LAN protocollen, firewalls en VoIP. Het is een 3e-lijns functie waarbij het gaat om ontwerpen, inrichten en oplossen van complexe problemen. Je houdt je bezig met het ontwerpen, installeren, configureren en onderhouden van de netwerken (LAN en Internet) en firewalls van onze klanten.

 

Junior Systeembeheerder / Servicedesk Medewerker (m/v)
(32-40 uur)

Een systeembeheerder bij VBVB is een ICT’er met kennis en ervaring, een echte oplosser ook en geen doorverwijzer. Wij beheren de ICT omgevingen van onze klanten voornamelijk remote, maar als het nodig is bieden we ondersteuning op locatie. Daarnaast wordt er door de Servicedesk meegewerkt aan projecten.

 

Enthousiast over een van onze ICT vacatures? Reageer dan vandaag nog!

Heb je interesse in een van deze ict vacatures? Stuur dan je sollicitatie voorzien van je C.V. en motivatie naar: VBVB, t.a.v. Berend van Bemmel voor de Netwerk Engineer. Voor de Accountmanagers functies kun je je sollicitatie sturen aan Rogier van Teeseling. Herengracht 505, 1017 BV, Amsterdam of mail naar vacature@vbvb.nl.

Let op: Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die persoonlijk worden ingediend. Sollicitaties via recruiters of werving & selectiebureau’s worden niet op prijs gesteld.

ict vacatures

 

Stage lopen?

Ook voor stages en BBL trajecten (MBO ICT Niveau 4) is ruimte bij VBVB. Mail hiervoor een korte brief met CV naar stage@vbvb.nl. Zorg ervoor dat duidelijk is wat de stageopdracht inhoudt, wat de aanvangsdatum en duur van de stage is. Wil je eerst meer informatie, bel dan even naar 020 – 42 33 288 en vraag naar Hubert Bol.

 

ict vacatures

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief