Wil jij ook werken bij de leukste nerds van Nederland? Solliciteer!

ict vacatures

ICT vacatures bij VBVB – zit er iets voor je tussen?

Ben jij op zoek naar een baan in de ICT? Bekijk dan de onderstaande ICT vacatures, wellicht zit er iets voor je bij. Ook is het mogelijk om ons een open sollicitatiebrief te sturen, bijvoorbeeld als je niet precies voldoet aan de voorwaarden maar wel heel graag in de ICT zou willen werken.

Wij hebben op dit moment de volgende actuele vacatures:

Senior System Engineer (m/v)

Systeem-/Netwerkbeheerder (m/v)

Voor al onze ICT vacatures geldt dat zij voor 32-40 uur per week zijn, al naar gelang je eigen voorkeur. Staat er niets voor je tussen, maar denk je toch iets voor ons te kunnen betekenen en wil je graag komen werken voor de leukste nerds van Nederland? Dan kun je ons altijd een open sollicitatie sturen!

Werken bij VBVB is werken in de ICT, maar dan nét even anders

Stage lopen?

Ook voor stages en BBL trajecten (MBO ICT Niveau 4) is ruimte bij VBVB. Mail hiervoor een korte brief met CV naar stage@vbvb.nl. Zorg ervoor dat duidelijk is wat de stageopdracht inhoudt, wat de aanvangsdatum en duur van de stage is. Wil je eerst meer informatie, bel dan even naar 020 – 42 33 288 en vraag naar Chiron Tabak.

Enthousiast over een van onze ICT vacatures? Reageer dan vandaag nog!

Heb je interesse in een van deze ict vacatures? Stuur dan je sollicitatie voorzien van je C.V. en motivatie naar: VBVB, t.a.v. Pieter Witteman. Per mail mag ook: vacatures@vbvb.nl.

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl