Yes! Het IDFA 2018 komt er aan dus: Tombola!!

idfa 2018Het is elk jaar weer een genoegen om achter de schermen te mogen meehelpen bij het IDFA. En net als de voorgaande jaren gaan we weer 10 * 2 festivalbonnen verloten voor dit gaafste documentaire festival ter wereld!

Het festival vindt dit jaar plaats op 14 tot en met 25 november op diverse locaties in Amsterdam. Elk jaar weer presenteert het IDFA een programma met zo’n 300 creatieve documentaires en interactieve documentaire projecten, aangevuld met optredens, nagesprekken en debatten in de zaal met filmmakers, hoofdpersonen en speciale gasten. Met de te winnen festivalbonnen kunt u naar een film naar eigen keuze.

Beetje inspiratie nodig? Bekijk dan hier vele trailers op het YouTube kanaal van het festival.

https://www.youtube.com/user/IDFA

Deelname is als altijd simpel en iedereen mag weer meedoen: stuur hiervoor een e-mail naar tombola@vbvb.nl . Doe het wel snel, namelijk voor dinsdag 6 november 10:00 uur, want dan gaan we de winnende lootjes trekken. En dan maar duimen! Geen nieuws is slecht nieuws want alleen de winnaars krijgen bericht. Veel succes!

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.