VBVB ict is er voor alle bedrijven die er voor hebben gekozen niet langer zelf aan hun ict te knutselen

It bedrijf amsterdam

IT bedrijf voor alle ondernemers

VBVB is een full service IT bedrijf opgericht in 1996. Wij houden ons van oorsprong bezig met het leveren van kantoorautomatisering aan het MKB in de Randstad. VBVB kan zich bogen over jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende branches. Begonnen op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen IT bedrijf met 35 gedreven en ervaren medewerkers met onze eigen Servicedesk.
Bovendien hechten we bij VBVB grote waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan dus niet voor de snelle verkoop, maar zetten in op een langdurige en wederzijds tot tevredenheid stemmende relatie met onze klanten.

Onze medewerkers maken het verschil

IT bedrijf AmsterdamBij VBVB vindt u enthousiaste medewerkers die beschikken over jarenlange ervaring. Ze zijn gedreven om bij te blijven en die iedere dag opnieuw enthousiast voor u aan de slag gaan. Daarnaast is iedereen die aan onze projecten werkt officieel gecertificeerd in een of meer disciplines. Specialisten in hun vakgebied dus. Een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

ICT mag dan alles met software te maken hebben, het blijft mensenwerk om de juiste oplossing te vinden, in te voeren en te onderhouden.

De kenmerken van de IT diensten van VBVB zijn:

  • Zorgeloos ICT beheer voor een vaste prijs
  • Altijd de modernste ICT oplossingen
  • Goed bereikbare Servicedesk
  • Strakke projectplanning
  • Uw eigen ICT contactpersoon
  • Eerlijk en onafhankelijk advies
  • Hoog gekwalificeerde medewerkers
  • Geen blabla maar no-nonsense

Wilt u meer weten over VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederiq Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl