Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

VBVB is het IT bedrijf voor het MKB in de Randstad

VBVB is een full service IT bedrijf opgericht in 1996. Wij houden ons van oorsprong bezig met het leveren van kantoorautomatisering aan het MKB in de Randstad. Inmiddels kan VBVB zich bogen over ruim 20 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches en zijn we uitgegroeid tot een volwassen IT bedrijf met 30 gedreven en ervaren medewerkers met onze eigen Servicedesk. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering officieel gecertificeerd in een of meerdere disciplines. Voor onze klanten betekent dit een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij VBVB hechten we bovendien grote waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan dus niet voor de snelle verkoop, maar zetten in op een langdurige en wederzijds tot tevredenheid stemmende relatie met onze klanten.

VBVB is er voor al uw systeembeheer, netwerkbeheer, ondersteuning, advies en second opinion op IT gebied. Daarnaast heeft VBVB zich de laatste jaren gespecialiseerd in Cloud Computing en Zakelijke Telefonie oplossingen, waaronder VoIP voor het MKB.

Medewerkers

ICT mag dan alles met software te maken hebben, het blijft mensenwerk om de juiste oplossing te vinden, in te voeren en te onderhouden. Daarom werken we bij VBVB alleen met specialisten in hun vakgebied.

Gedreven, enthousiast en bewezen ervaren IT bedrijf

Bij VBVB vindt u enthousiaste medewerkers die beschikken over jarenlange ervaring, die gedreven zijn om bij te blijven en die iedere dag opnieuw enthousiast voor u aan de slag gaan. Daarnaast is iedereen die aan onze projecten werkt officieel gecertificeerd in een of meer disciplines. Een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

We vertellen u graag meer

Voor een persoonlijke toelichting, een kennismaking of een second opinion voor uw huidige ICT-oplossingen kunt u ons bellen op 020-42 33 288. U kunt dan vragen naar Rogier van Teeseling.

it bedrijf

De ICT dienstverlening van VBVB kenmerkt zich door:
  • Zorgeloos ICT beheer voor een vaste prijs
  • Goed bereikbare Servicedesk
  • Strakke projectplanning
  • Uw eigen ICT contactpersoon
  • Onafhankelijk advies
  • Hoog gekwalificeerde medewerkers
  • Geen blabla maar no-nonsense

In augustus 2013 werd onze directeur Berend van Bemmel geïnterviewd in het ICT vakblad CBM. Zijn verhaal geeft een goed beeld van ons bedrijf en onze bedrijfscultuur. Klik hier om het artikel te lezen.

Neem contact met mij op!

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief