Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Duurzame ICT – MVO binnen VBVB en bij onze klanten

Verantwoorde automatisering

Met MVO wordt bedoeld: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ook wel aangeduid met het 3P model waarbij de P’s staan voor: People, Planet & Profit. Een organisatie die aan MVO doet denkt dus niet alleen aan winst en aan bedrijfseconomische doelen (profit) maar ook aan het milieu (planet) en aan haar medewerkers, klanten, andere stakeholders en de maatschappij in brede zin (people). Duurzame ICT kan een belangrijke bijdrage leveren aan de MVO doelstellingen van uw organisatie.

VBVB wil graag MVO-en en doet hiervoor ook haar best. Wij zijn constant in beweging en proberen steeds nieuwe manieren te vinden om het MVO concept binnen onze organisatie verder vorm te geven. De ICT branche leent zich hier in principe ook uitstekend voor. Computers en bijbehoren ‘vreten’ energie en er zijn uiteraard steeds betere manieren om het verbruik hiervan te verminderen. Maar niet alleen energieverbruik is een belangrijk punt, ook het ‘consuminderen’ in het algemeen en het verminderen van E-waste verdienen onze aandacht. Daarnaast hebben wij veel aandacht voor de Supply Chain, oftewel wie zijn onze leveranciers en hoe gaan zij met MVO om.

Belangrijk is dat wij ook onze (potentiële) klanten kunnen en willen helpen om steeds bewuster en milieuvriendelijker om te gaan met hun ICT omgeving. Wij kijken dan ook door een groene bril naar de netwerken en systemen van onze klanten en de wijze waarop zij hiermee omgaan. Wellicht kunnen wij u helpen om duurzame ict te implementeren binnen uw organisatie?

Groener gaan werken kan op vele manieren. Soms is het een kwestie van het vervangen van oude apparatuur voor nieuwe en dus zuinigere aparaten. Over het algemeen kun je zeggen dat ‘werken in de Cloud’ duurzamer is dan zelf als organisatie inhouse servers te hebben staan. Onze dienstverlening verschuift de afgelopen jaren ook om die reden steeds verder richting virtualisatie en hosted diensten.

Meer weten over de duurzame ICT dienstverlening van VBVB?

Zoek niet verder en bel ons voor meer informatie en om erachter te komen wat VBVB allemaal voor uw bedrijf kan betekenen. Bel vrijblijvend met Rogier van Teeseling op 020-42 33 288. U kunt ook ons contactformulier invullen, dan bellen wij u.

Neem contact met mij op!

mvo footer

MVO bij ons op kantoor

Op allerlei manieren proberen wij natuurlijk zelf ook aan MVO te doen en dat gaat verder dan het scheiden van ons afval en gebruik van spaarlampen op kantoor.

green wheelsZo hebben wij bijvoorbeeld zelf geen auto’s. Wij komen op de fiets, met het OV of als het echt niet anders kan met een GreenWheels auto.

Met kerst geven wij geen dure relatiegeschenken, maar doneren namens onze relaties aan drie goede doelen. In 2016 waren dat Stichting Anak, Stichting Kwasa en Bits of Freedom.

duurzame ict Als erkend leerbedrijf bieden wij leerlingen van diverse opleidingen de kans ervaring op te doen in de praktijk. VBVB profiteert van de verjonging die dat meebrengt en zo helpen wij elkaar om beter te worden!

FITVBVB sponsort de jongste jeugd van hockeyclub F.I.T. uit Amsterdam Noord.

Beelease Via BeeLease heeft VBVB een bijenkast geadopteerd. Dit helpt om de bijenstand te ondersteunen.

 

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief