Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

ICT Partners

Bij VBVB hechten we grote waarde aan langdurige partnerships. Wij willen alleen topkwaliteit producten voor onze klanten. En daarom selecteren we onze ict partners dan ook zorgvuldig. Alleen organisaties met een minimale grote, een minimaal aantal jaar bestaansrecht en voldoende referenties, komen in aanmerking om leverancier of ict partner te worden bij VBVB. En daar houdt het niet op. Van onze kant willen wij tijd en energie steken in de relatie met onze toeleveranciers. Daarom worden onze medewerkers waar mogelijk gecertificeerd door onze leveranciers. Zo zijn we altijd technisch en op sales gebied op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

VBVB zoekt haar ict partners en leveranciers met zorg uit. Professionaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn daarbij belangrijke pijlers.

msMicrosoft Silver Partner – Wij zijn gecertificeerd in de competenties: Silver Datacenter, Silver Midmarket Solution Provider en Silver Hosting.

hpHP Partner – Onze medewerkers hebben diverse producttrainingen bij HP gevolgd om u een zo goed mogelijk advies te kunnen bieden.

vmwareVMware Partner – VMware is wereldwijd marktleider in virtualisatieoplossingen. VBVB vertelt u graag meer over de mogelijkheden van deze software voor uw organisatie.

citrixCitrix Partner – Citrix levert oplossingen op het gebied van server en applicatievirtualisatie, waarbij grote voordelen kunnen worden behaald op gebied van gemak, onderhoud en financiën.

igel Igel – IGEL Technology is één van de leidende fabrikanten van thin clients ter wereld. IGEL is zelfs nummer één in Europa in Linux-gebaseerde thin clients en sinds 2006 marktleider voor thin clients in Duitsland.

kyoceraKyocera – Kyocera Document Solutions levert geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland: zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals. Kyocera is niet alleen een partner, maar ook een zeer gewaardeerde klant van VBVB!

adobe resellerAdobe – Adobe is leverancier van de meest bekende grafische software ter wereld zoals bijvoorbeeld  Photoshop. Als Certified Reseller kunnen wij u helpen om uw licenties aan te schaffen en te beheren.

juniperJuniper – Juniper Networks is een fabrikant van high-end routing, switching en security oplossingen die innovatieve en schaalbare oplossingen biedt voor bereikbaarheid, hoge beschikbaarheid en veiligheid tegen zo laag mogelijke kosten.

Western Digital – Wij zijn Silver partner van Western Digital, een Amerikaanse producent van harde schijven. Zij zijn marktleider en ook onze preferred leverancier voor onze HDD en SSD storageoplossingen.

AxxonAxxon – geavanceerd videobewakingssysteem op basis van Open Licence: tot en met 16 camera’s is de software gratis! Bovendien kan dit system worden opgezet met gebruik van gewone IP camera’s.

voiceworksVoiceworks – Voiceworks bedenkt, ontwikkelt en levert innovatieve communicatiemiddelen voor de zakelijke markt. Via Voiceworks leveren wij vaste en mobiele telefonie, VoIP en internetlijnen. Wij bieden deze diensten van Voiceworks aan onder onze handelsnaam Interbel.

osmo

Ozmo – Ozmo is leverancier van hosted VoIP centrales en meer. De VoIP centrales van Ozmo zijn geavanceerd, veilig en zeer betaalbaar. Bijzonder aan deze oplossingen is dat ze verregaande mogelijkheden bieden voor van integratie met uw eigen bedrijfssoftware.

EagerlyEagerly – Eagerly Internet is de ontwikkelaar en leverancier van geavanceerde software waarmee Narrow Casting een hele nieuwe dimensie krijgt. Met deze dienst is het mogelijk om tal van beeldschermen te voorzien van interactieve (web)content. Dit gaat dus veel verder dan een traditionele beeldkrant of tekst tv.

unifyUnify – Unify verenigt netwerken, apparaten en applicaties tot één eenvoudig te gebruiken platform dat gebruikers in staat stelt effectief en flexibel te communiceren. Het resultaat is dat de manier van communiceren en samenwerken in een bedrijf ingrijpend wordt verbeterd.

ICT partners

De ICT dienstverlening van VBVB kenmerkt zich door:
  • Zorgeloos ICT beheer voor een vaste prijs
  • Goed bereikbare Servicedesk
  • Strakke projectplanning
  • Uw eigen ICT contactpersoon
  • Onafhankelijk advies
  • Hoog gekwalificeerde medewerkers
  • Geen blabla maar no-nonsense

 

narrow casting

 

Neem contact met mij op!

 

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief