Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Referenties

Referenties

Aanvankelijk vond VBVB haar klanten vooral binnen de Culturele, Non-profit en Media- en Communicatie sector. Maar al snel groeide ons klantenbestand ook in andere branches, met name in de Zakelijke Dienstverlening, de Publieke sector en in Food & Retail. Met ruim 20 jaar ervaring bij meer dan 250 klanten in de regio kun je met recht zeggen dat VBVB dé automatiseerder van het MKB in de Randstad is.

Bij VBVB hechten we grote waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan dus niet voor de snelle verkoop, maar zetten in op een langdurige en wederzijds tot tevredenheid stemmende relatie met onze klant. Met veel van onze klanten hebben wij een jarenlange relatie opgebouwd, en daar zijn wij trots op.

Een greep uit onze trouwe klantenkring:

 

 

 

 

Wilt u meer weten over de dienstverlening van VBVB ICT? Bel ons dan op 020 – 42 33 288. U kunt ook ons contactformulier invullen, dan bellen wij u.

Neem contact met mij op!

 

 

 

 

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief