Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Sponsoring

VBVB ICT sponsort een aantal organisaties. De organisaties die wij steunen of sponsoren liggen ons allemaal om een of meerdere redenen na aan het hart. Wij streven ernaar om een gevarieerde set van sponsoracties te houden: cultuur, sport, onderwijs, milieu en burgerrechten.

AMHC F.I.T
sponsoring

Sporten is leuk en gezond! In Amsterdam Noord bevindt zich de snelgroeiende hockeyclub AMHC F.I.T. alwaar een aantal kinderen van VBVB-ers elke week op de velden te vinden zijn.

Sinds 2013 sponsoren wij de club door de jongste jeugd zodra ze wedstrijden gaan spelen een clubshirt te schenken. Zo hobbelen er elk weekend zo’n 60 F-jes met een VBVB logo ergens in Noord-Holland op een hockeyveld rond.

Klik hier om naar de website van F.I.T. te gaan.

Het VBVB bijenvolk:

Het gaat erg slecht met de bijen. Door een combinatie van factoren is er sinds 1995 een gestage afname van het aantal bijenvolken in de wereld, ook in Nederland. Dit terwijl bijen essentieel zijn voor de voedselketen. Reden voor VBVB om een bijenkast te sponsoren (leasen) bij Stichting Beelease.

Deze stichting zorgt op verschillende manieren voor verbetering van de habitat van de Amsterdamse bijenvolken. Dit doen ze onder andere door het aanleggen van bloemenlinten en bijvoorbeeld het planten van fruitbomen. Ook leiden ze imkers op, een uitstervend beroep.

Als ons bijenvolkje een goed jaar heeft, krijgen wij er honing voor terug, die wij dan weer distribueren onder onze relaties. Lees hier alles over Stichting Beelease

Popkoor Vocal Invention

vocal inventionsVocal Invention is een amateurvereniging met meer dan 90 leden, mannen en vrouwen. Samen vormen zij een 5 stemmig popkoor dat regelmatig optredens verzorgd. Tijdens korenfestivals bijvoorbeeld maar ook met eigen producties zoals het theaterconcert LIFE dat in mei 2017 in het Zaantheater te zien zal zijn.

De zangers van het koor zijn allen amateurs, maar het koor wordt geleid door een professionele dirigent en begeleid door een professionele pianiste. Het repertoire bestaat uit popmuziek, zoals de naam van het koor al doet vermoeden en loopt uiteen van liedjes van Adele tot Paul Mc Cartney.

Een van onze medewerkers, Peter Goldstein, is enthousiast lid van het koor. Hij heeft ons op de gedachte gebracht Vocal Invention financieel bij te staan. Dat doen wij door middel van een banner op hun website en een speciale sponsoractie tijdens de voorstelling LIFE.

Meer weten? Ga dan naar de website van Popkoor Vocal Invention

Only Friends

Only friends is een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking. VBVB geeft deze club niet direct geld, maar sponsort de vereniging indirect.

Onze consultant Michael Jonker geeft iedere woensdagmiddag duiklessen voor Only Friends. Hij hoeft hiervoor geen vrij te nemen, maar mag dat doen tijdens zijn werktijd bij VBVB. Meer lezen over Only Friends? Klik hier.

 

 

 

 

 

 

 

Goede doelen in 2016

Ook in 2016 verzonden wij weer geen relatiegeschenken. In plaats daarvan kiezen wij altijd aan het einde van het jaar 3 goede doelen uit om 1.000 euro aan te schenken. In 2016 kozen we voor de volgende doelen:

Bits of Freedom: Organisatie die opkomt voor vrijheid en privacy op internet. Zij staan voor een internet dat open is voor iedereen, waar iedereen informatie digitaal kan delen en waar privé communicatie privé blijft. Lees meer

Stichting Anak: Anak is een organisatie die in de Filippijnen studiebeurzen verstrekt aan kinderen uit sloppenwijken. De idee is dat je door middel van onderwijs de cirkel van armoede kunt doorbreken. Lees meer

Stichting Kwasa: Een stichting die fondsen werft in Nederland om allerlei projecten in Zuid-Afrika te financieren. VBVB heeft in dit kader gekozen voor het project “geef kinderen een lamp om bij te leren”. Het gaat hier om een zogenaamd “Betta 2” verlichting systeem. Het systeem bestaat uit twee lampen, een zonnepaneel, een batterij en een telefoonoplader. De lamp kan twaalf uur branden zonder opgeladen te worden en is met tweeënhalf uur zonlicht weer opgeladen. Lees meer

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief