Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Werken in ICT bij VBVB

VBVB is dé externe afdeling automatisering voor organisaties in de Randstad. Vanaf de Herengracht in hartje Amsterdam beheren en onderhouden wij ICT-netwerken voor onze klanten, die grotendeels uit de culturele- en non-profit hoek komen.

Ons sterk groeiende, maar hechte team is de belangrijkste schakel in onze dienstverlening. Niet alleen omdat onze medewerkers diepgaande kennis hebben van allerlei softwarepakketten, maar ook omdat we enthousiast en écht klantgericht zijn.

Ben jij dat ook en spreken een informele sfeer en uitdagende automatiseringsvraagstukken je aan? Wij zijn regelmatig op zoek naar een nieuwe collega’s. Klik hier om naar de openstaande vacatures te gaan.

 

Werken bij VBVB is werken in de ICT, maar dan nét anders

 

Niet doorsnee – Want bij VBVB werkt geen doorsnee techneut. Niet dat we techniek niet serieus nemen. In tegendeel. Dat is de basis van ons werk. Maar we willen onze klanten meer bieden. Onze consultants zijn specialist in meerdere technische disciplines. Daarnaast denken en praten ze niet in eenen en nullen, maar hebben de capaciteit om met het management van onze klant om de tafel te zitten. Daarmee creëren we meerwaarde voor de klant.

Opleiding – Bij VBVB vinden we verder komen heel belangrijk. Iedereen wordt gestimuleerd om zich door te ontwikkelen. En daar werken we aan mee. Per jaar is er een budget per medewerker beschikbaar voor cursussen en opleiding. En dat houdt niet op bij de afdeling techniek. Vandaar dat meer dan 80% van onze medewerkers bezig is met een opleiding.

Wat mag je als collega bij VBVB verwachten? – VBVB is geen internationaal ICT-concern. Wat je bij ons doet, heeft direct invloed op onze eigen organisatie en die van onze klanten. Je krijgt dus een grote verantwoordelijkheid! Je salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend geregeld. Daarnaast bieden we je uitdagend werk met veel vrijheid. En een dynamische en creatieve omgeving, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen.

Enthousiast? Reageer dan vandaag nog! – Heb je interesse in een van deze functies? Stuur dan je sollicitatie voorzien van je C.V. en motivatie naar: VBVB, t.a.v. Berend van Bemmel, Herengracht 505, 1017 BV, Amsterdam of mail naar vacature@vbvb.nl.

werken in ict

 

Stage lopen?

Ook voor stages en BBL trajecten (MBO ICT Niveau 4) is ruimte bij VBVB. Mail hiervoor een korte brief met CV naar stage@vbvb.nl. Zorg ervoor dat duidelijk is wat de stageopdracht inhoudt, wat de aanvangsdatum en duur van de stage is. Wil je eerst meer informatie, bel dan even naar 020 – 42 33 288 en vraag naar Hubert Bol.

De ICT dienstverlening van VBVB kenmerkt zich door:
  • Zorgeloos ICT beheer voor een vaste prijs
  • Goed bereikbare Servicedesk
  • Strakke projectplanning
  • Uw eigen ICT contactpersoon
  • Onafhankelijk advies
  • Hoog gekwalificeerde medewerkers
  • Geen blabla maar no-nonsense

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief