ICT is altijd in ontwikkeling. Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies.

Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland kiest voor VBVB

We hebben er weer een ontzettend leuke klant bij! Het gaat om de overkoepelende organisatie van de verschillende Jeugdfondsen Sport en Cultuur in Nederland.

Dit fonds zet zich in om ervoor te zorgen dat kinderen die in armoede opgroeien, toch kunnen sporten en kunst- of cultuur lessen kunnen volgen. De cijfers zijn indrukwekkend: in 2017 konden 60.103 kinderen dankzij het fonds toch lid worden van een sportclub. 9.952 kinderen gingen in dat jaar met hulp van het fonds naar muziek-, dans of schilderles. Blijkbaar is een dergelijk fonds in Nederland ontzettend nodig!

Wij kennen het fonds omdat ze een aantal jaren geleden een kerstdonatie van ons hebben ontvangen. Op de een of andere manier hebben we daarna altijd contact gehouden. En nu mogen wij de automatisering van dit sympathieke fonds gaan regelen. Echt heel leuk!

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.