Marketing en IT

Een middag speciaal voor marketeers en een beetje voor ons

Wij spreken eigenlijk nooit met de marketingmensen van onze klanten. Onze contacten lopen vooral via de ICT coördinatoren terwijl er wel veel speciale applicaties worden gebruikt, juist in de marketing. Daarom willen wij graag tijdens deze sessie het gesprek met u aangaan: wat zijn nou specifieke behoeftes die bij u spelen op ICT gebied? Hoe kunnen wij als ICT-ers jullie werk op de marketingafdeling makkelijker maken?

Daarnaast willen wij u deze middag graag laten kennismaken met 2 marketingtools waarvan wij denken dat die zeer interessant voor u zouden kunnen zijn: de Chatbot van EM-Cultuur en de media monitoring tool van Obi4wan.

De sessie wordt gehouden op donderdag 13 juni in het Torpedo Theater in Amsterdam en deelname is uiteraard gratis.

 

 

Donderdag 13 juni 2019
Torpedo Theater
Sint Pieterpoortsteeg 33
1012 HM Amsterdam

Programma:
14:30 Inloop met koffie / thee
15:00 Gesprek: Marketing en ICT
15:15 Eerste spreker: Erick de Boer van EM Cultuur
15:45 Tweede spreker: Bart Scholts van Obi4wan
16:30 Borrel
 17:15 Einde

Aanmeldformulier

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.