Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

VBVB Kennissessies in het Torpedo Theater

De wereld van de informatie en communicatie technologie (ICT) verandert constant en razendsnel. Om onze klanten en andere geïnteresseerden goed te informeren en als het ware bij te scholen over nieuwe ontwikkelingen organiseren wij de VBVB kennissessies. De sessies hebben verschillende onderwerpen, maar die hebben uiteraard altijd te maken met ICT vraagstukken.

De VBVB kennissessies zijn gratis en worden gehouden in ons eigen theater in het hartje van Amsterdam: het VBVB Torpedo Theater.

—————————————————————-

Microsoft 365: de update van Office 365 – donderdag 27 september

Vorig jaar hielden we in het Torpedo Theater een eerste Torpedo Kennissessie over Office 365. Er is inmiddels veel gebeurd en daarom nodigen we u graag uit voor een update!

Zo is Office 365 inmiddels uitgebreid met Microsoft 365 waarmee ook de beveiliging van documenten en apparaten (computers, telefoons én tablets) geregeld kan worden.

Steeds meer klanten besluiten niet meer te investeren in nieuwe servers maar starten een migratieproject naar Office 365 en Microsoft 365. Klanten die het iets rustiger aan willen doen kiezen voor een ‘hybride’ oplossing waarbij gebruik gemaakt wordt van Office 365 én een (laatste?) server op kantoor. Geleidelijk kunnen dan steeds meer onderdelen naar de cloud verplaatst worden.

Wij zien dat het voor organisaties soms best ingewikkeld kan zijn deze transitie goed in te zetten. Waar moet je beginnen? Waar moet je aan denken? Wat wordt eenvoudiger en wat misschien niet? Daarom willen we graag laten zien hoe we zo’n project samen op een verantwoorde en overzichtelijke manier voltooien. Onze Office 365 specialist Tjalling Izaack begeleidt onze klanten in dit traject en zal hier het een en ander over vertellen. Ook zijn er medewerkers van organisaties aanwezig die al de nodige stappen gezet hebben en dus uit ervaring kunnen spreken.

Voor wie? 

Deze sessie is bedoeld voor directieleden, MT-leden en ICT coördinatoren die meer willen weten over de mogelijkheden van en transitie naar Office 365 en Microsoft 365.

Programma
14:30 Inloop met koffie / thee
15:00 Aanvang programma
17:00 Borrel
17:30 Einde

Aanmelden

 

 

ICT in het MT – voor managers en directie – datum volgt

Een sessie speciaal voor managers en directieleden. Onderwerpen zullen zijn:

  • ICT (beveiligings)beleid
  • Budgettering
  • Aansturing van ICT medewerkers
  • Aansturing van externe ICT bedrijven

Ik heb interesse!

 

Marketing en CRM in de culturele en non profit sector – datum volgt

Een middag voor marketeers in samenwerking met EM-Cultuur, het bedrijf dat webbased CRM- en marketingapplicaties heeft ontwikkeld zoals Adrez, Adresdata en Mailinglijst.

 

kennissessie Office 365

Laatste sessies:

– Algemene Verordening Persoonsgegevens – Wat nu? – 19 Oktober 2017 en 25 januari 2018
– Privacy en Cybersecurity – 29 juni 2017
– Office 365 en Sharepoint voor culturele- en non profit instellingen – 11 mei 2017

ict kennissessies

 

 

 

 

 

 

VBVB Torpedo Theater
Sint Pieterspoortsteeg 33
1012 HM Amsterdam
www.torpedotheater.nl

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons theater.

Komt u van buiten Amsterdam? Dan raden wij u aan om met het openbaar vervoer te komen! Het VBVB Torpedo Theater bevindt zich midden in het autoluwe centrum, één minuut lopen van de Dam en 10 minuten vanaf het Centraal Station.


Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief