ICT oplossingen voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

VBVB Kennissessies in het Torpedo Theater

De wereld van de informatie en communicatie technologie (ICT) verandert constant en razendsnel. Om onze klanten en andere geïnteresseerden goed te informeren en als het ware bij te scholen over nieuwe ontwikkelingen organiseren wij de VBVB kennissessies. De sessies hebben verschillende onderwerpen, maar die hebben uiteraard altijd te maken met ICT vraagstukken.

De VBVB kennissessies zijn gratis en worden gehouden in ons eigen theater in het hartje van Amsterdam: het VBVB Torpedo Theater. Datum volgt, maar de sessie worden altijd gehouden op een donderdagmiddag van 15:00 tot 17:00 en afgesloten met een borrel.

Geplande kennissessies:

Internet en veiligheid – datum en tijdstip volgt
Hoe zorgt u dat uw medewerkers bewuster omgaan met e-mail en internet zodat nare virussen geen kans maken uw bedrijfsvoering te verstoren? Deze kennissessie is erop gericht u handvatten te geven over deze problematiek. Indien u geïnteresseerd bent in deze kennissessie, dan kunt u dat alvast aangeven. Wij houden u dan op de hoogte en berichten u zodra er meer details bekend zijn.

Ik heb interesse!

 

 

ICT in het MT – voor managers en directie – najaar 2017
Een sessie speciaal voor managers en directieleden. Onderwerpen zullen zijn:

  • ICT (beveiligings)beleid
  • Budgettering
  • Aansturing van ICT medewerkers
  • Aansturing van externe ICT bedrijven

Ik heb interesse!

 

 

Marketing en CRM in de culturele en non profit sector – datum volgt.
Een middag voor marketeers in samenwerking met EM-Cultuur, het bedrijf dat webbased CRM- en marketingapplicaties heeft ontwikkeld zoals Adrez, Adresdata en Mailinglijst.

Ik heb interesse!

 

Laatste sessie:

kennissessie Office 365

Office 365 en Sharepoint voor culturele- en non profit instellingen
Op donderdag 11 mei hielden wij in samenwerking met het softwarebedrijf Orangehill een kennissessie over Office 365 in combinatie met Sharepoint. De sessie was een groot succes! Ons theater zat bomvol medewerkers van onze klanten en een aantal deelnemers van organisaties die wij nog niet kenden.

Tijdens de sessie zijn we ingegaan op de voor en nadelen van Office 365 en hebben we het uitgebreid gehad over de vele mogelijkheden die Sharepoint te bieden heeft.

Wie denkt mee?
Naast het verstrekken van informatie over Office 365 was een van onze doelen te inventariseren in welke mate er interesse is voor een speciaal voor de culturele- en non profitsector ontwikkelde Sharepoint omgeving. Een aantal instellingen heeft al aangegeven mee te willen werken aan de ontwikkeling daarvan. Laat het weten als je hier ook aan mee wilt werken.

 

 

ict kennissessies

 

 

 

 

 

 

VBVB Torpedo Theater
Sint Pieterspoortsteeg 33
1012 HM Amsterdam
www.torpedotheater.nl

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons theater.

Komt u van buiten Amsterdam? Dan raden wij u aan om met het openbaar vervoer te komen! Het VBVB Torpedo Theater bevindt zich midden in het autoluwe centrum, één minuut lopen van de Dam en 10 minuten vanaf het Centraal Station.


Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief