ICT oplossingen voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

VBVB Kennissessies in het Torpedo Theater

De wereld van de informatie en communicatie technologie (ICT) verandert constant en razendsnel. Om onze klanten en andere geïnteresseerden goed te informeren en als het ware bij te scholen over nieuwe ontwikkelingen organiseren wij de VBVB kennissessies. De sessies hebben verschillende onderwerpen, maar die hebben uiteraard altijd te maken met ICT vraagstukken.

De VBVB kennissessies zijn gratis en worden gehouden in ons eigen theater in het hartje van Amsterdam: het VBVB Torpedo Theater.

Geplande kennissessies:

11 mei 2017 – Sharepoint & Office 365
Office 365 in combinatie met Sharepoint geeft vele mogelijkheden en is zeer betaalbaar. Voor non profit organisaties zelfs gratis! Maar wat kunt u er allemaal mee en zou het iets voor uw organisatie zijn? Op deze en andere vragen kunt u antwoord krijgen op 11 mei. Wij organiseren de sessie in samenwerking met onze partner Orangehill.

programma:
14:30 – Inloop met koffie en thee
15:00 – Aanvang programma
17:00 – Borrel
17:30 – Einde

Aanmelden

 

Internet en veiligheid – datum en tijdstip volgt
Hoe zorgt u dat uw medewerkers bewuster omgaan met e-mail en internet zodat nare virussen geen kans maken uw bedrijfsvoering te verstoren? Deze kennissessie is erop gericht u handvatten te geven over deze problematiek. Indien u geïnteresseerd bent in deze kennissessie, dan kunt u dat alvast aangeven. Wij houden u dan op de hoogte en berichten u zodra er meer details bekend zijn.

Ik heb interesse!

 

 

ict kennissessies

 

 

 

 

 

 

VBVB Torpedo Theater
Sint Pieterspoortsteeg 33
1012 HM Amsterdam
www.torpedotheater.nl

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons theater.

Komt u van buiten Amsterdam? Dan raden wij u aan om met het openbaar vervoer te komen! Het VBVB Torpedo Theater bevindt zich midden in het autoluwe centrum, één minuut lopen van de Dam en 10 minuten vanaf het Centraal Station.


Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief