Als advocaat wil je niet bezig zijn met het beveiligen van je bestanden maar het moet wel goed geregeld zijn

managed DNS serviceManaged DNS service van VBVB

Extra stap naar digitale veiligheid

In de strijd tegen virussen, cryptolockers en malware heeft VBVB een dienst in haar portfolio die zorgt voor extra digitale veiligheid: Managed DNS service.
Het doel van onze Managed DNS service is om te voorkomen dat wanneer gebruikers onbedoeld op links klikken er grote schade kan worden aangericht in het netwerk. Denk aan de situatie waarbij bijvoorbeeld de haven van Rotterdam en TNT een paar dagen uit de lucht zijn geweest vanwege een gijzelvirus.

Managed DNS is nadrukkelijk geen vervanger van anti virus: het is een extra hulpmiddel om veiliger op het internet te surfen.

Hoe werkt onze Managed DNS service?

Elke keer als een gebruiker in een browser of in een e-mail op een internetlink klikt, wordt die link naar een DNS server gestuurd. Daar wordt gevraagd achter welk IP nummer die link te vinden is en vervolgens wordt de gebruiker naar het desbetreffende adres geleid. Dit gebeurt binnen een fractie van een seconde en bij een bedrijf met 30 mensen zo’n 50.000 keer per dag.

Zonder Managed DNS ziet een klik op een (foute) link er als volgt uit:

Met VBVB Managed DNS ziet een klik op een (foute) link er dan als volgt uit:

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederiq Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl