managed DNS serviceManaged DNS service van VBVB

Extra stap naar digitale veiligheid

In de strijd tegen virussen, cryptolockers en malware heeft VBVB een dienst in haar portfolio die zorgt voor extra digitale veiligheid: Managed DNS service.
Het doel van onze Managed DNS service is om te voorkomen dat wanneer gebruikers onbedoeld op links klikken er grote schade kan worden aangericht in het netwerk. Denk aan de situatie waarbij bijvoorbeeld de haven van Rotterdam en TNT een paar dagen uit de lucht zijn geweest vanwege een gijzelvirus.

Managed DNS is nadrukkelijk geen vervanger van anti virus: het is een extra hulpmiddel om veiliger op het internet te surfen.

Hoe werkt onze Managed DNS service?

Elke keer als een gebruiker in een browser of in een e-mail op een internetlink klikt, wordt die link naar een DNS server gestuurd. Daar wordt gevraagd achter welk IP nummer die link te vinden is en vervolgens wordt de gebruiker naar het desbetreffende adres geleid. Dit gebeurt binnen een fractie van een seconde en bij een bedrijf met 30 mensen zo’n 50.000 keer per dag.

Zonder Managed DNS ziet een klik op een (foute) link er als volgt uit:

Managed DNS service

Met VBVB Managed DNS ziet een klik op een (foute) link er dan als volgt uit:

Managed DNS service

Meer ICT Security diensten van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederi Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Al onze diensten

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl