ICT is altijd in ontwikkeling. Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies.

Microsoft stopt ondersteuning van een aantal producten: Let op!

micrososft stopt ondersteuning

Begin 2020 gaat een aantal Microsoft producten verlopen

Microsoft heeft aangekondigd te gaan stoppen met de ondersteuning van een aantal van haar producten. Ze zijn met andere woorden aan het einde van hun lifecycle gekomen: ze worden niet meer ondersteund en er komen geen updates meer van.

In de praktijk betekent dit dat ze zo snel mogelijk moeten worden vervangen. Als u zich daar niet bewust van bent, kan dit behoorlijk rauw op uw dak komen. Daarom is het belangrijk om van tevoren goed te inventariseren om welke Microsoft producten het bij uw organisatie gaat.

Microsoft stopt ondersteuning van de volgende producten:

Windows Server 2008: eindigt geheel op 14 januari 2020
Windows Server 2012  eindddatum basis ondersteuning 9 oktober 2018 , einddatum uitgebreide ondersteuning 10 oktober 2023
Exchange 2010: eindigt op 14 januari 2020
Office 2010: eindigt op 13 oktober 2020

Wij kunnen overigens bij veel klanten via onze monitoring software zien met welke versies er nog gewerkt wordt.

Twijfelt u aan de versies die er bij u op kantoor worden gebruikt of wilt u gewoon wat meer informatie? U mag ons altijd bellen of mailen natuurlijk! Neem daarvoor contact op met Rogier van Teeseling: rogier@vbvb.nl of 020 – 42 33 228.

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.