Toen onze start-up als een dolle begon te groeien wist ik: nu moeten we een professionele ict partner in de arm nemen

narrow casting

Narrow Casting van VBVB: schitterende communicatie met uw doelgroep

Staat u open voor de modernste communicatiemiddelen? Heeft u dan al eens gedacht aan Narrow Casting? Of heeft u het allang, maar bent u er niet tevreden over?
De moderne manier om te informeren, maar ook om interactief te communiceren met uw doelgroep. Prachtig, eenvoudig en zeer effectief.
VBVB heeft in Eagerly een geweldige partner gevonden om Narrow Casting in te gaan zetten bij onze klanten. De software die door Eagerly is ontwikkeld, tilt het concept echt naar een nieuw level. Met deze dienst is het mogelijk om tal van beeldschermen te voorzien van interactieve (web)content. Dit gaat dus veel verder dan een traditionele beeldkrant of tekst tv.

Eagerly Narrowcasting is een online dienst en kan daarmee actuele content van het web ophalen en tonen in templates met eigen opmaak. Dat kan eigen content zijn van uw website of intranet (nieuws, aanbiedingen, agenda, etc.) of informatie uit externe bronnen (NOS nieuws, Buienradar, files, OV-tijden, etc.). Maar ook een koppeling met bijvoorbeeld uw eigen Facebook of Twitterpagina behoort tot de mogelijkheden waardoor de schermen ook echt een interactieve functie krijgen.
Inmiddels hebben wij al prachtige schermen opgehangen in Het DeLaMar Theater in Amsterdam en het Energiehuis in Dordrecht. En we kunnen met recht zeggen: dit is echt een aanrader!

Narrow casting in beeld

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van ons Narrow Casting system klikt u op het onderstaande plaatje. U ziet dan een filmpje van onder andere de Narrow Casting systemen bij onze klanten DeLaMar Theater en Energiehuis.

narrow casting

Meer weten over de overige ICT Diensten van VBVB?

Referenties

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl