Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Nieuwe honing van het VBVB bijenvolk!

Het gaat helemaal niet goed met de bijenstand en de insecten in het algemeen. En dat terwijl ze ontzettend belangrijk zijn voor het eco systeem. Al enige jaren heeft VBVB om die reden een eigen bijenvolk. Die zoemen natuurlijk niet rond bij ons op kantoor maar die hebben hun bijenkast in Amsterdam Noord.

Het VBVB bijenvolk wordt beheerd door de imkers van Beelease, een Amsterdamse organisatie waarbij je een eigen bijenvolk kunt “leasen”. Zij zorgen niet alleen voor de kasten, maar leiden ook nieuwe imkers op. Daarnaast zorgen ze voor voldoende en vooral gevarieerd voedsel voor de bijen. Dit doen ze onder andere door het aanleggen van een bloemenlint, kruidentuinen en het planten van fruitbomen. Het mooie is dat hier niet alleen de bijen van profiteren, maar het is goed voor de algehele insectenstand. En dat is hard nodig.

VBVB ontvangt, als het weer een beetje meezit, twee keer per jaar een flink aantal potjes honing, van ons eigen volkje! En de honing is heerlijk. Wilt u ook een potje honing? Laat het ons weten en we sturen het op.

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief