Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Nieuwe klant voor VBVB: Controllux

controllux nieuwe klant vbvbControllux BV uit Alphen aan de Rijn heeft onlangs voor VBVB gekozen om de automatisering voor hen te gaan doen. Het is een mooi bedrijf met ongeveer 30 medewerkers dat gespecialiseerd is in het leveren van lichtapparatuur en aanverwanten aan theaters, concertzalen, studio’s en evenementen.

Met de komst van deze nieuwe klant breiden wij ook onze internationale activiteiten flink uit. Jaja, ze hebben namelijk ook een vestiging in België!
Wat verder leuk is dat wij vele gemeenschappelijke klanten hebben met Controllux. Ze leveren immers verlichting aan theaters, waar wij dan weer de automatisering voor doen.

Al met al zijn we erg blij met deze nieuwe klant en hopen we op een langdurige en prettige samenwerking! Klik hier voor de website van Controllux

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief