ICT is altijd in ontwikkeling. Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies.

microsoft goldpartnerNieuwe Microsoft Goldstaus voor VBVB

Als partner van Microsoft kun je door te voldoen aan bepaalde voorwaarden een steeds hogere status halen voor specifieke competenties. De hoogste status is uiteraard Gold, maar ook Silver is al een flink hoge waardering voor kennis en ervaring van een partner. Criteria voor een bepaalde status zijn bijvoorbeeld het aantal beheerde licenties, het opleidingsniveau van de medewerkers en de mate van klanttevredenheid.

Microsoft Goldstatus Cloud Solutions

Wij hadden tot voor kort een Microsoft Goldstatus voor de competentie voor Datacenter. Die is nu veranderd in Silver. Niet omdat we er ineens niets meer van kunnen of weten natuurlijk. De verlaging van de status heeft ermee te maken dat wij de laatste jaren steeds meer van onze klanten hebben gemigreerd naar de cloudoplossingen van Microsoft zoals Office en Microsoft 365. Weg uit het Datacenter dus.

Onze nieuwe Goldstatus is dan ook die van Small and Midmarket Cloud Solutions. En dat is in deze tijd natuurlijk een hele belangrijke. Ook op de competentie Windows & Devices hebben we sinds kort een Goldstatus weten te bemachtigen. Hiermee is VBVB nu op twee competenties Gold en op twee competenties Silver. Best iets om heel erg trots op te zijn!

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.