ICT is altijd in ontwikkeling. Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies.

Office 365 migratie: onze nieuwe website

Office 365 migratie: VBVB in een nieuw jasje

Office 365 migratie

We hebben een nieuwe website gebouwd en dat willen we graag van de daken schreeuwen.

!! WE HEBBEN EEN NIEUWE WEBSITE !!

Zo. We zijn er hartstikke trots op en hij heeft een look en feel die volkomen anders is dan onze reguliere website. Niet meer ons traditionele blauw met groen, maar lekker frisse gekke kleuren die van je scherm afspatten.

Office 365 migratie

Het onderwerp van de site spitst zich helemaal toe op het migreren naar cloudoplossingen en dan naar Office 365 en Microsoft 365 in het bijzonder. We hebben daarvoor een interactieve tool gebouwd waarmee bezoekers met het beantwoorden van vier eenvoudige vragen al een eerste gepersonaliseerd advies kunnen krijgen over migratie naar de cloud.

Dus, neem snel een kijkje: www.office365migratie.nl en waag eens een poging om onze feedbacktool in te vullen. We zouden het heel leuk vinden als u ons laat weten wat u ervan vindt!

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.