office 365

Office 365: voordelig in de Cloud

Microsoft Office 365 is een aantrekkelijke, betrouwbare en betaalbare Cloud oplossing voor het MKB. Omdat Office 365 ook een andere visie op samenwerken met zich meebrengt is het belangrijk van te voren goed na te denken over de inrichting hiervan. Onze ervaren 365 consultants begeleiden u graag met dit traject.
Gelukkig is het niet nodig om uw hele ICT omgeving in één keer te migreren. U kunt stap voor stap en in uw eigen tempo steeds een volgend onderdeel van Office 365 in gebruik nemen. Ondertussen kunnen wij ook de mogelijke migratie van andere applicaties (denk bijvoorbeeld aan uw boekhoudpakket) voor u onderzoeken.

Office 365 is voor veel organisaties een prima en zeer voordelige oplossing. Wij helpen u graag met uw migratie!

Meer over de Cloud Computing diensten van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederi Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Al onze diensten

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl