Al onze data bevindt zich in een datacenter in Nederland. Wel zo'n veilig gevoel.

office 365

Office 365: voordelig in de Cloud

Microsoft Office 365 is een aantrekkelijke, betrouwbare en betaalbare Cloud oplossing voor het MKB. Omdat Office 365 ook een andere visie op samenwerken met zich meebrengt is het belangrijk van te voren goed na te denken over de inrichting hiervan. Onze ervaren 365 consultants begeleiden u graag met dit traject.
Gelukkig is het niet nodig om uw hele ICT omgeving in één keer te migreren. U kunt stap voor stap en in uw eigen tempo steeds een volgend onderdeel van Office 365 in gebruik nemen. Ondertussen kunnen wij ook de mogelijke migratie van andere applicaties (denk bijvoorbeeld aan uw boekhoudpakket) voor u onderzoeken.

Office 365 is voor veel organisaties een prima en zeer voordelige oplossing. Wij helpen u graag met uw migratie!

Wij hebben een website gemaakt die helemaal over de migratie naar Office en Microsoft 365 gaat. Op deze site kunt u een selectietool invullen waarmee u direct een eerste advies van ons krijgt. Overweegt u om de stap naar Office of Microsoft 365 te gaan maken? Neem dan eens een kijkje op onze Office 365 migratie site!

Referenties

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Sinds ik gebruik maak van Exchange in de wolken heb ik nooit meer rommelige mailboxen. Het zorgt ervoor dat al mijn mail synchroon loopt, maakt niet uit op welk apparaat ik mijn mail benader.

Brian Fernandes
De Waterkant
Eigenaar

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl