online werkplekken amsterdamOnline werkplekken

Zorgeloos in de Cloud en werken waar je maar wilt

Online werkplekken van VBVB geven u de vrijheid om te werken waar u maar wilt op het device naar uw keuze. Volledig beheerd en beveiligd door professionals. Iets voor u?
Voor MKB-ers zijn er tal van mogelijkheden om gebruik te maken van Cloud Computing. Men kan zijn gehele kantoorautomatisering virtualiseren of slechts delen daarvan door losse cloud diensten af te nemen. Er bestaan hele goede standaard Cloud oplossingen, maar volledig maatwerk kan ook.
De gemeenschappelijke deler van alle Cloud Computing diensten van VBVB is dat de gebruikte software en de data van bedrijven niet meer fysiek op de eigen computers en servers staan, maar dat die zich bevinden in datacenters. Als gebruiker krijg je dan toegang tot je virtuele kantooromgeving en data via internet door middel van een beveiligde inlogcode.

Onze online werkplekken zijn compleet: MKB in de wolken

De online werkplekken van VBVB zijn helemaal compleet en zonder verborgen kosten, we noemen ze MKB in de wolken. De online werkplekken zijn voorzien van Microsoft Office 2016 en Microsoft Exchange: Word, Excel, PowerPoint, One Note, Publisher en Outlook. Daarnaast: Internet Explorer, Mozilla Firefox en Adobe Reader. Tenslotte worden al onze online werkplekken voorzien van Skype voor bedrijven.
De werkplekken worden door ons beheerd, beveiligd en up to date gehouden, daarnaast wordt er dagelijks een back-up gemaakt van uw data.

Meer over de Cloud Computing diensten van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederi Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Al onze diensten

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl