Al onze data bevindt zich in een datacenter in Nederland. Wel zo'n veilig gevoel.

online werkplekken amsterdamOnline werkplekken

Zorgeloos in de Cloud en werken waar je maar wilt

Online werkplekken van VBVB geven u de vrijheid om te werken waar u maar wilt op het device naar uw keuze. Volledig beheerd en beveiligd door professionals. Iets voor u?
Voor MKB-ers zijn er tal van mogelijkheden om gebruik te maken van Cloud Computing. Men kan zijn gehele kantoorautomatisering virtualiseren of slechts delen daarvan door losse cloud diensten af te nemen. Er bestaan hele goede standaard Cloud oplossingen, maar volledig maatwerk kan ook.
De gemeenschappelijke deler van alle Cloud Computing diensten van VBVB is dat de gebruikte software en de data van bedrijven niet meer fysiek op de eigen computers en servers staan, maar dat die zich bevinden in datacenters. Als gebruiker krijg je dan toegang tot je virtuele kantooromgeving en data via internet door middel van een beveiligde inlogcode.

Onze online werkplekken zijn compleet: MKB in de wolken

De online werkplekken van VBVB zijn helemaal compleet en zonder verborgen kosten, we noemen ze MKB in de wolken. De online werkplekken zijn voorzien van Microsoft Office 2016 en Microsoft Exchange: Word, Excel, PowerPoint, One Note, Publisher en Outlook. Daarnaast: Internet Explorer, Mozilla Firefox en Adobe Reader. Tenslotte worden al onze online werkplekken voorzien van Skype voor bedrijven.
De werkplekken worden door ons beheerd, beveiligd en up to date gehouden, daarnaast wordt er dagelijks een back-up gemaakt van uw data.

Meer over de Cloud Computing diensten van VBVB?

Referenties

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Sinds ik gebruik maak van Exchange in de wolken heb ik nooit meer rommelige mailboxen. Het zorgt ervoor dat al mijn mail synchroon loopt, maakt niet uit op welk apparaat ik mijn mail benader.

Brian Fernandes
De Waterkant
Eigenaar

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl