Toen onze start-up als een dolle begon te groeien wist ik: nu moeten we een professionele ict partner in de arm nemen

overige ict diensten

Overige ICT Diensten van VBVB

Onze core business is het beheren van computernetwerken, maar daar omheen leveren wij nog tal van ICT gerelateerde diensten en producten. Uiteraard leveren wij hardware, software en de bijbehorende licenties. Daarnaast hebben wij ons de laatste jaren steeds verder gespecialiseerd in telefonie, met name VoIP. Verder kunnen wij volledige camerabeveiligingssystemen leveren en bijvoorbeeld narrow casting schermen.
Voorzover wij zelf de juiste expertise in huis hebben, leveren wij deze diensten en producten helemaal zelf. Voor een aantal diensten/producten maken wij gebruik van de expertise van anderen.

Wij vinden het gewoon onhandig om heel veel verschillende leveranciers te hebben en daarom hebben wij al onze ICT zaken bij één ICT partner ondergebracht. Dan is het duidelijk wie je moet bellen bij vragen en wordt je nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

Onafhankelijk advies en betrouwbare partners

Voor onze overige ICT diensten maken wij soms gebruik van andere leveranciers en partners. Wij zoeken deze zorgvuldig uit en waken ervoor om ons teveel te binden aan een specifiek bedrijf. Zo kunnen wij de beste ICT diensten en producten bieden en tegelijkertijd onafhankelijk blijven in ons advies.

Referenties

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl