ICT is altijd in ontwikkeling. Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies.

Digitaal PDF ondertekenen

Digitaal ondertekenen van een PDF. Hoe doet u dat eigenlijk? Deze pagina geeft u 5 eenvoudige stappen die nodig zijn om een PDF document digitaal te ondertekenen. Dit scheelt het nodige papierwerk en is bovendien goed voor het milieu.

Stap 1
Open de PDF en klik op gereedschappen in het betreffende PDF document dat u wilt ondertekenen.

pdf ondertekenen

Stap 2
Klik op invullen en ondertekenen.pdf ondertekenen

Stap 3
Klik op ondertekenen en kies voor de actie handtekening.

pdf ondertekenen

Stap 4
Hier kunt u kiezen om uw handtekening te typen, te tekenen of om een afbeelding toe te voegen. Om de handtekening te tekenen klikt u op op tekenen. Teken hier vervolgens digitaal uw handtekening en klik op toepassen.

pdf ondertekenen

Stap 5
Wanneer u op toepassen heeft geklikt verschijnt uw handtekening in het PDF document en kunt u deze slepen naar de juiste plek in het document.

Stap 6
Wanneer de handtekening is geplaatst kunt u het ondertekende document eenvoudig verzenden per mail. Klik hiervoor op het envelopje in de taakbalk. Vervolgens kies u ervoor om deze handeling met outlook uit te voeren en zal Outlook automatisch de PDF toevoegen als bijlage in een nieuw e-mail bericht. Verstuur uw mail vervolgens naar verkoop@vbvb.nl. Wij zullen uw akkoord dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.

pdf ondertekenen

De handtekening wordt automatisch opgeslagen en kan eenvoudig worden hergebruikt.

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.