ICT is altijd in ontwikkeling. Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies.

De VBVB Pentest: hoe ondoordringbaar is uw netwerk?

pentest

Pentest: op zoek naar de mazen in uw netwerk

Hoe makkelijk is het voor buitenstaanders om uw netwerk binnen te dringen? Dat is een belangrijke vraag die wij kunnen beantwoorden na het uitvoeren van een zogenaamde Pentest.

Pentest staat voor penetratietest, oftewel een test om erachter te komen hoe goed uw netwerk eigenlijk is beveiligd. Bij deze test gaan wij bijvoorbeeld proberen ‘in te breken’, maar we kijken ook naar zaken zoals wachtwoordbeleid en alertheid van medewerkers op het gebied van cybersecurity.

Laat VBVB een Pentest uitvoeren!

De VBVB Pentest maakt deel uit van het uitgebreide pakket aan diensten en producten op het gebied van ICT Security. De VBVB Pentest is per definitie een maatwerkproduct omdat de uitvoering sterk afhankelijk is van uw persoonlijke situatie. Uit de test volgen uiteraard aanbevelingen om uw infrastructuur (nog) beter te beveiligen.

Meer weten? Neem daarvoor contact op met Rogier van Teeseling: rogier@vbvb.nl of bel: 020  42 33 228.

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.