private cloud serverPrivate Cloud Servers

Wij helpen MKB-ers met virtualisatie

VBVB is gespecialiseerd in virtualisatie. Bent u op zoek naar een partij die uw private cloud server kan inrichten, beheren en hosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Een Private Cloud Server is een server die uitsluitend door u wordt gebruikt. Een server die door ons  speciaal voor u wordt ingericht en waartoe alleen u en uw medewerkers toegang hebben. Op deze server(s) staan al uw data en draaien uw applicaties.
Deze server staat alleen niet meer bij u op locatie (bijvoorbeeld te ratelen in uw bezemkast) maar bevindt zich in een van onze state of the art datacenters. De server wordt 24/7 door ons gemonitord, beheerd, beveiligd en up to date gehouden. Bovendien wordt er een dagelijkse back-up gemaakt.
Wij adviseren deze vorm van Cloud Computing voor bedrijven die groter zijn dan 15 werkplekken en/of gebruik maken van bedrijfsspecifieke applicaties.

De voordelen van een Private Cloud Server

Het grootste voordeel van een Private Cloud Server is dat de server geheel op uw situatie en behoefte wordt ingericht. Uw Private Cloud Server bevat om die reden uitsluitend de software en applicaties die u ook daadwerkelijk gebruikt. Een ander groot voordeel is de schaalbaarheid, gebruikers kunnen eenvoudig worden toegevoegd of juist verwijderd. Voor storage capaciteit geldt hetzelfde.

De Private Cloud Servers van VBVB zijn veilig

Wij durven te beweren dat uw automatisering bij ons in de Cloud veiliger is en beter beschermd wordt dan dat u dat zelf zou kunnen doen. Onze jarenlange ervaring en kennis van technologie helpt ons daar uiteraard bij. Het is tenslotte onze expertise en waarschijnlijk niet de uwe. Wij gebruiken de meest geavanceerde technieken van het moment en houden nieuwe ontwikkelingen scherp in de gaten.
Een Private Cloud Server van VBVB betekent dat uw kantooromgeving constant in de gaten wordt gehouden door onze medewerkers en dat u altijd up to date bent als het gaat om bijvoorbeeld anti-virus en anti-spam. Bovendien wordt er dagelijks een back-up gemaakt van uw gegevens.

Meer over de Cloud computing diensten van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederi Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Al onze diensten

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl