Al onze data bevindt zich in een datacenter in Nederland. Wel zo'n veilig gevoel.

private cloud serverPrivate Cloud Servers

Wij helpen MKB-ers met virtualisatie

VBVB is gespecialiseerd in virtualisatie. Bent u op zoek naar een partij die uw private cloud server kan inrichten, beheren en hosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Een Private Cloud Server is een server die uitsluitend door u wordt gebruikt. Een server die door ons  speciaal voor u wordt ingericht en waartoe alleen u en uw medewerkers toegang hebben. Op deze server(s) staan al uw data en draaien uw applicaties.
Deze server staat alleen niet meer bij u op locatie (bijvoorbeeld te ratelen in uw bezemkast) maar bevindt zich in een van onze state of the art datacenters. De server wordt 24/7 door ons gemonitord, beheerd, beveiligd en up to date gehouden. Bovendien wordt er een dagelijkse back-up gemaakt.
Wij adviseren deze vorm van Cloud Computing voor bedrijven die groter zijn dan 15 werkplekken en/of gebruik maken van bedrijfsspecifieke applicaties.

De voordelen van een Private Cloud Server

Het grootste voordeel van een Private Cloud Server is dat de server geheel op uw situatie en behoefte wordt ingericht. Uw Private Cloud Server bevat om die reden uitsluitend de software en applicaties die u ook daadwerkelijk gebruikt. Een ander groot voordeel is de schaalbaarheid, gebruikers kunnen eenvoudig worden toegevoegd of juist verwijderd. Voor storage capaciteit geldt hetzelfde.

De Private Cloud Servers van VBVB zijn veilig

Wij durven te beweren dat uw automatisering bij ons in de Cloud veiliger is en beter beschermd wordt dan dat u dat zelf zou kunnen doen. Onze jarenlange ervaring en kennis van technologie helpt ons daar uiteraard bij. Het is tenslotte onze expertise en waarschijnlijk niet de uwe. Wij gebruiken de meest geavanceerde technieken van het moment en houden nieuwe ontwikkelingen scherp in de gaten.
Een Private Cloud Server van VBVB betekent dat uw kantooromgeving constant in de gaten wordt gehouden door onze medewerkers en dat u altijd up to date bent als het gaat om bijvoorbeeld anti-virus en anti-spam. Bovendien wordt er dagelijks een back-up gemaakt van uw gegevens.

Meer over de Cloud computing diensten van VBVB?

Referenties

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Sinds ik gebruik maak van Exchange in de wolken heb ik nooit meer rommelige mailboxen. Het zorgt ervoor dat al mijn mail synchroon loopt, maakt niet uit op welk apparaat ik mijn mail benader.

Brian Fernandes
De Waterkant
Eigenaar

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl