Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Ben jij onze nieuwe Salesmedewerker?

VBVB is dé externe afdeling automatisering voor organisaties in Amsterdam en omstreken. Vanaf de Herengracht in hartje Amsterdam beheren en onderhouden wij ICT-netwerken voor onze klanten, die grotendeels uit de culturele- en non-profit hoek komen. Ons hechte team bestaat uit 30 mannen en vrouwen die de belangrijkste schakel in onze dienstverlening zijn. Omdat we diepgaande automatiseringskennis hebben, maar ook omdat we enthousiast en écht klantgericht zijn. Ben jij dat ook en spreken uitdagende salestrajecten je aan? Dan ben jij misschien onze nieuwe:

Salesmedewerker (m/v)

(32-40 uur)

Een Salesmedewerker is bij VBVB een gedreven professional met affiniteit met ICT en vol energie om meer te leren. Je verkoopt op basis van de kwaliteit van de oplossing. Binnen het team van de afdeling Sales & Marketing houd je je bezig met het ontwikkelen van nieuwe en bestaande business gericht op het afsluiten van langlopende managed services contracten. Belangrijke onderdelen naast kantoorautomatisering zijn onze cloud- en VoIP diensten maar ook gerelateerde diensten als narrow casting en camerabeveiliging.

Werkzaamheden
  • Je stelt offertes op voor nieuwe en bestaande klanten;
  • Je gaat actief op zoek naar klanten en markten;
  • Je levert een bijdrage aan het opstellen van sales- en marketingplannen en zorgt mede voor de realisatie er van;
  • Je draagt bij aan de verkoopadministratie en offerteaanvragen.
Kennis en ervaring
  • Je hebt grote interesse in het ICT vakgebied en wilt leren relaties op te bouwen en onderhouden op management niveau;
  • Je bent in staat een technische oplossing om te zetten in een voor de klant begrijpelijke offerte;
  • Kennis van hard- en softwareoplossingen en clouddiensten;
Algemene competenties

Je hebt minimaal een MBO+/HBO werk- en denkniveau en een grenzeloos enthousiasme om je in te zetten voor gedegen oplossingen en klanttevredenheid. Je bent communicatief vaardig, schrijft foutloos Nederlands en werkt graag samen met klanten en collega’s.

Over VBVB ICT

VBVB is dé externe afdeling automatisering voor organisaties in Amsterdam en omstreken. Vanaf de Herengracht in hartje Amsterdam beheren en onderhouden wij ICT-netwerken voor onze klanten, die grotendeels uit de culturele- en non-profit hoek komen. Ons hechte team bestaat uit bijna 30 mannen en vrouwen die de belangrijkste schakel in onze dienstverlening zijn.

VBVB neemt de zorg op het gebied van ICT uit handen van kleine en middelgrote organisaties door het leveren van hoogwaardige ICT diensten die gebouwd zijn op moderne technologie en ondersteund worden door op ITIL gebaseerde processen.

VBVB stelt zich graag op als ICT partner van al haar klanten en ziet het bovendien als een uitdaging om kostenbesparing op te leveren door het effectief en efficiënt inzetten van de juiste ICT oplossingen. Niet meer en niet minder.

Als werkgever is VBVB ICT interessant voor ICT specialisten die het prettig vinden om hun specialisme in te zetten in een informele omgeving en bezig te zijn met uitdagende automatiseringsvraagstukken. Ons bedrijf is gevestigd in het hartje van Amsterdam en het grootste deel van onze klantenkring is dat ook. Wij proberen uit principe al ons vervoer per fiets of OV te doen, een leaseauto is daarom geen onderdeel van je salaris. Je krijgt natuurlijk wel een OV businesscard.

Meer informatie of direct solliciteren?

Neem contact op met Rogier van Teeseling (020-4233288) of stuur je vragen of sollicitatie met curriculum vitae naar vacatures@vbvb.nl.

 

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief