Wij werken zelf met techniek maar ICT is toch echt een ander vakgebied.

second opinion ictSecond Opinion van VBVB

Bij twijfel over uw ICT

Bent u niet tevreden over uw huidige ICT omgeving? Twijfelt u aan uw interne of externe systeembeheerder? Voorziet u problemen door groei, of juist door krimp? Zijn uw computers verouderd en niet meer toereikend voor uw bedrijfsvoering? Vermoedt u dat uw netwerk betrouwbaarder, efficiënter en goedkoper kan? Bent u al klaar voor het nieuwe werken? Hoopt u op een ICT oplossing die u betere mogelijkheden geeft om te ondernemen? Dan wordt het tijd om een second opinion te vragen bij een specialist op het gebied van ICT bij kleine en middelgrote bedrijven: VBVB ICT!

Betrouwbaar advies over uw netwerk

Met een second opinion van VBVB kunt u beoordelen of u op het juiste spoor zit. Door middel van een Quickscan kunnen wij snel uw omgeving in kaart brengen en een eerste advies uitbrengen. Het uitvoeren van een Quickscan is gratis.
Een meer diepgaand onderzoek en advies noemen wij de Nulmeting. Bij het uitvoeren van een nulmeting maken wij een soort “foto” van uw huidige ICT omgeving. Wij kijken hierbij uitgebreid naar de organisatie, apparatuur, software, applicaties, verbindingen, licenties en supportcontracten. Lees meer over de Nulmeting.

Meer over de ICT dienstverlening van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederiq Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl