second opinion ictSecond Opinion van VBVB

Bij twijfel over uw ICT

Bent u niet tevreden over uw huidige ICT omgeving? Twijfelt u aan uw interne of externe systeembeheerder? Voorziet u problemen door groei, of juist door krimp? Zijn uw computers verouderd en niet meer toereikend voor uw bedrijfsvoering? Vermoedt u dat uw netwerk betrouwbaarder, efficiënter en goedkoper kan? Bent u al klaar voor het nieuwe werken? Hoopt u op een ICT oplossing die u betere mogelijkheden geeft om te ondernemen? Dan wordt het tijd om een second opinion te vragen bij een specialist op het gebied van ICT bij kleine en middelgrote bedrijven: VBVB ICT!

Betrouwbaar advies over uw netwerk

Met een second opinion van VBVB kunt u beoordelen of u op het juiste spoor zit. Door middel van een Quickscan kunnen wij snel uw omgeving in kaart brengen en een eerste advies uitbrengen. Het uitvoeren van een Quickscan is gratis.
Een meer diepgaand onderzoek en advies noemen wij de Nulmeting. Bij het uitvoeren van een nulmeting maken wij een soort “foto” van uw huidige ICT omgeving. Wij kijken hierbij uitgebreid naar de organisatie, apparatuur, software, applicaties, verbindingen, licenties en supportcontracten. Lees meer over de Nulmeting.

Meer over de ICT dienstverlening van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederi Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Al onze diensten

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl