Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Senior ICT’er in hartje Amsterdam?

VBVB is dé externe afdeling automatisering voor organisaties in Amsterdam en omstreken. Vanaf de Herengracht in hartje Amsterdam beheren en onderhouden wij ICT-netwerken voor onze klanten, die grotendeels uit de culturele- en non-profit hoek komen. Ons hechte team bestaat uit bijna 30 mannen en vrouwen die de belangrijkste schakel in onze dienstverlening zijn. Omdat ze diepgaande automatiseringskennis hebben, maar ook omdat ze enthousiast en écht klantgericht zijn. Ben jij dat ook en spreken uitdagende cloud projecten je aan? Dan ben jij misschien onze nieuwe:

Senior System Engineer (m/v)
(32-40 uur)

Een Senior System Engineer bij VBVB is een ICT’er met kennis en ervaring op het gebied van ICT omgevingen in zowel de breedte als de diepte. Je hebt diepgaande kennis op het gebied van Microsoft servers, virtualisatie software, netwerk infrastructuur, beveiliging en alles wat daar verder bij nodig is. Dit is een 3e-lijns functie waarbij het gaat om het ontwerpen en inrichten van de gehele ICT omgevingen van onze klanten. Daarnaast bied je ondersteuning aan de afdeling beheer bij het oplossen van moeilijke problemen.

Als Senior ICT Engineer help je ook mee aan de verdere ontwikkeling van de dienstverlening van VBVB op het gebied van ICT server infrastructuur en diensten, je doet productselecties en adviseert de klant over mogelijke oplossingen en je werkt mee als technisch specialist en ontwerper in salestrajecten.

Een brede ervaring op ICT vlak is vereiste, omdat wij veel verschillende omgevingen inrichten en beheren. Het willen volgen van cursussen en trainingen en het behalen of up to date houden van je certificeringen zijn een voorwaarde voor deze functie.

Werkzaamheden
  • Het plannen en uitvoeren van (deel)projecten bij de klant, met een leidende technisch rol ten opzichte van de meer junior projectmedewerkers;
  • Het zelfstandig plannen, coördineren en (laten)uitvoeren van systeembeheer voor onze klanten
  • Het adviseren van klanten over hun ICT omgeving, en het adviseren in sales trajecten;
  • Het oplossen van storingen als 3e lijn, en het ondersteunen en opleiden van 1e en 2e lijns medewerkers;
  • Bijhouden van documentatie en werkinstructies.
Kennis en Ervaring
    • Enige jaren ervaring op senior niveau op een of meer van de volgende gebieden:

    • Windows Server 2012/2016, Active Directory, Exchange Server, SharePoint, Office 365, Azure
    • netwerk componenten (routers, switches, firewalls);
    • server based computing (Remote Desktop Server, Citrix XenApp);
    • virtualisatie met VMware, HyperV of Xen, en cloud technologie in algemene zin;
    • storage en back-up oplossingen;
    • kennis of certificering op het gebied van Prince2 projectmanagement en/of ITIL is een pré.
  Algemene competenties

  Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en een aantal jaar ervaring in Windows systeembeheer. Je bent gewend te werken in klantgerichte automatiseringsprojecten en migratietrajecten en je in te zetten voor techniek en klanttevredenheid. Je bent communicatief vaardig, leest en schrijft foutloos Nederlands en werkt graag samen met klanten en collega’s. Je hebt (of had) een aantal IT certificeringen die je actueel wilt houden.

  Opleiding: HBO niveau plus ICT certificeringen (op verschillend gebied)

  Over VBVB ICT

  VBVB is dé externe afdeling automatisering voor organisaties in Amsterdam en omstreken. Vanaf de Herengracht in hartje Amsterdam beheren en onderhouden wij ICT-netwerken voor onze klanten, die grotendeels uit de culturele- en non-profit hoek komen. Ons hechte team bestaat uit bijna 30 mannen en vrouwen die de belangrijkste schakel in onze dienstverlening zijn.

  VBVB neemt de zorg op het gebied van ICT uit handen van kleine en middelgrote organisaties door het leveren van hoogwaardige ICT diensten die gebouwd zijn op moderne technologie en ondersteund worden door op ITIL gebaseerde processen.

  VBVB stelt zich graag op als ICT partner van al haar klanten en ziet het bovendien als een uitdaging om kostenbesparing op te leveren door het effectief en efficiënt inzetten van de juiste ICT oplossingen. Niet meer en niet minder.

  Als werkgever is VBVB ICT interessant voor ICT specialisten die het prettig vinden om hun specialisme in te zetten in een informele omgeving en bezig te zijn met uitdagende automatiseringsvraagstukken. Ons bedrijf is gevestigd in het hartje van Amsterdam en het grootste deel van onze klantenkring is dat ook. Wij proberen uit principe al ons vervoer per fiets of OV te doen, een leaseauto is daarom geen onderdeel van je salaris. Je krijgt natuurlijk wel een OV businesscard.

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief