Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Servicedesk Medewerker in Hartje Amsterdam

VBVB is dé externe afdeling automatisering voor organisaties in Amsterdam en omstreken. Vanaf de Herengracht in hartje Amsterdam beheren en onderhouden wij ICT-netwerken voor onze klanten, die grotendeels uit de culturele- en non-profit hoek komen. Ons hechte team bestaat uit bijna 30 mannen en vrouwen die de belangrijkste schakel in onze dienstverlening zijn. Omdat ze diepgaande automatiseringskennis hebben, maar ook omdat ze enthousiast en écht klantgericht zijn. Ben jij dat ook en spreken uitdagende cloud projecten je aan? Dan ben jij misschien onze nieuwe:

Servicedesk Medewerker (m/v)
(32-40 uur)

Een servicedesk mederwerker bij VBVB is een ICT’er met kennis en ervaring, een oplosser geen doorverwijzer.

Vanuit hartje Amsterdam beheren wij de ICT omgevingen van onze klanten, maar als het nodig is bieden we ondersteuning op locatie. Daarnaast wordt er door de Servicedesk mee gewerkt aan projecten.

Brede interesse en ervaring op ICT vlak is vereiste, omdat wij veel verschillende omgevingen inrichten en beheren. Onze Servicedesk medewerkers ondersteunen onze klanten met al hun ICT vragen, en helpen verstoringen oplossen.

Servicedesk Medewerker is een functie aan de start van een ICT loopbaan, waarbij enige (stage) ervaring wel handig is en doorgroei vanuit VBVB gezien gestimuleerd wordt. Het willen volgen van cursussen en trainingen, zoals een MCSA traject, is een voorwaarde voor deze functie.

 

Werkzaamheden
  • Het aannemen, en als 1e lijns, afhandelen van Servicedesk calls, changes en reparatietrajecten;
  • Intern voorbereiden/configureren van werkstations en servers voor onze klanten;
  • • Uitvoeren van systeembeheer bij klanten en het assisteren bij projecten.
Kennis en Ervaring
  • Enige ervaring in het beheren van Microsoft desktop en server omgevingen;
  • Enige ervaring in het afhandelen van klantvragen en storingen volgens ITIL;
  • Basis kennis van IP netwerken, switches en firewalls.
Algemene competenties

Je hebt minimaal een MBO ICT (niveau 4) werk- en denkniveau en een grenzeloos enthousiasme om je in te zetten voor techniek en klanttevredenheid. Je bent communicatief vaardig, leest en schrijft foutloos Nederlands en werkt graag samen met klanten en collega’s. Indien nog niet gecertificeerd, wil je graag zo snel mogelijk je MCSA certificering behalen.

Opleiding: MBO ICT niveau 4 of Havo, eventueel aangevuld met IT certificeringen (Microsoft)

Over VBVB ICT

VBVB is dé externe afdeling automatisering voor organisaties in Amsterdam en omstreken. Vanaf de Herengracht in hartje Amsterdam beheren en onderhouden wij ICT-netwerken voor onze klanten, die grotendeels uit de culturele- en non-profit hoek komen. Ons hechte team bestaat uit bijna 30 mannen en vrouwen die de belangrijkste schakel in onze dienstverlening zijn.

VBVB neemt de zorg op het gebied van ICT uit handen van kleine en middelgrote organisaties door het leveren van hoogwaardige ICT diensten die gebouwd zijn op moderne technologie en ondersteund worden door op ITIL gebaseerde processen.

VBVB stelt zich graag op als ICT partner van al haar klanten en ziet het bovendien als een uitdaging om kostenbesparing op te leveren door het effectief en efficiënt inzetten van de juiste ICT oplossingen. Niet meer en niet minder.

Als werkgever is VBVB ICT interessant voor ICT specialisten die het prettig vinden om hun specialisme in te zetten in een informele omgeving en bezig te zijn met uitdagende automatiseringsvraagstukken. Ons bedrijf is gevestigd in het hartje van Amsterdam en het grootste deel van onze klantenkring is dat ook. Wij proberen uit principe al ons vervoer per fiets of OV te doen, een leaseauto is daarom geen onderdeel van je salaris. Je krijgt natuurlijk wel een OV businesscard.

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief