sip trunk

De Sip Trunk van VBVB: VoIP oplossing voor uw ‘oude’ telefooncentrale

Met een Sip Trunk koppelt VBVB uw bestaande telefooncentrale aan het internet. Zo gaat u VoIP-en maar verandert er verder eigenlijk weinig. Wel gaan de mogelijkheden van uw centrale omhoog en de maandelijkse kosten omlaag. Welke ondernemer wil dat nu niet?

De Sip Trunk van VBVB is geschikt voor alle telefooncentrales

Heeft u een analoge of ISDN-telefooncentrale? Dan installeren wij een VoiP-adapter om uw telefooncentrale op ons communicatieplatform aan te sluiten. Maakt u gebruik van een IP-centrale? Deze meldt zich zelfs zonder tussenkomst van hardware aan op ons platform. Kortom, welke centrale u ook heeft, onze Sip Trunk tovert hem om tot een VoIP-centrale!

Welke oplossing precies het beste bij uw organisatie past, is sterk afhankelijk van uw situatie, uw behoefte en uw huidige wijze van telefoneren. Wij informeren u hier graag over in een persoonlijk gesprek!

Meer weten over de overige ICT diensten van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederiq Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl